Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Dobšinský kopec 2017 s tridsiatkou prihlásených

Wednesday, 21. 06. 2017 - 18:02, Public relations   

Dobšinský kopec 2017 s tridsiatkou prihlásených

Štart Dobšinského kopca 2017 sa pomaly, ale o to istejšie blíži a spoločne s ním sa postupne zapĺňa aj zoznam prihlásených. Ten k dnešnému dňu obsahuje 30 mien nielen zo Slovenska, ale aj z Európy.

 

Tibor Szabosi;h7p8388-7.jpg

Do štartu jediného slovenského podujatia zaradeného do seriálu Majstrovstvá Európy pretekov automobilov do vrchu ostáva ešte štyri a pol týždňa a do ukončenia prihlasovania ostáva ešte tri týždne. Takže ak sa niekomu zdá, že by v tomto momente mal zoznam prihlásených byť o trochu plnší, vôbec sa netreba strachovať. Z praxe totiž každý organizátor dobre vie, že zoznam prihlásených sa na každom podujatí najviac zapĺňa až v posledných dňoch, ba dokonca v posledných hodinách pred uzávierkou. A tá je na tohtoročnom Dobšinskom kopci až 12.7.2017 presne o polnoci. Prihlášku, ale aj denne aktualizovaný zoznam prihlásených nájdete na stránke na webe organizátora (www.dobsinskykopec.com), prípadne na www.sams-asn.sk/prihlaska.

Tibor Szabosi;gh7p7646-5.jpg

Okrem postupne, ale o to istejšie zapĺňajúceho sa zoznamu prihlásených jazdcov, finišujú aj posledné organizačné prípravy. Tie síce ešte navonok nie je vidieť, všetko je však už viac, menej pripravené, čo potvrdzuje aj riaditeľ Dobšinského kopca 2017, Marcel Kollárik: „Najdôležitejšie prípravy sú už naozaj našťastie za nami. Máme vybavené všetky povolenia, máme za sebou rokovania s políciou, či už štátnou, ale aj mestskou, je pripravený kultúrny program. Každý z členov v organizačnom výbore vie presne čo má na starosti, ja to iba kontrolujem, čiže nevidím problém v tom, že by sme na niečo zabudli."

Tibor Szabosi;gh7p6226-2.jpg

Organizátor, Autoklub IHC Dobšinský kopec a Mesto Dobšiná pripravuje v roku 2017 už šiesty ročník Dobšinského kopca zaradeného do seriálu Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu. Všetky aktuality nájdete aj na stránke organizátora: www.dobsinskykopec.com, alebo na facebookovej stránke Dobšinský kopec.

Miro Majláth
tlačový tajomník DK 2017 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri