Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vettel skúšal nový priezor

Friday, 14. 07. 2017 - 16:33, Ľuboš Kašický   

Vettel skúšal nový priezor

Piatkové voľné tréningy veľa tém nepriniesli. V oboch tréningoch boli jasne najrýchlejšie mercedesy, hoci tentoraz ako prvý figuruje Valtteri Bottas. Hamilton sa tváril, ako domáci suverén a asi nemal potrebu ukazovať dnes svoju silu. Mimochodom svoj najrýchlejší čas zajazdil na tvrdších softoch na rozdiel od celého zvyšku štartového poľa. Ale to by nebol Lewis Hamilton, aby sa zasa nejako neodlišoval.

 

O druhý a tretí rad sa pretláčali tímy Ferrari a RedBull. Býčkovia ho obsadili dopoludnia a popoludní ich z pozícií vykopli vraníky z Maranella. Prakticky iba títo štyria piloti sa dokázali vtesnať približne do sekundy od najrýchlejšieho mercedesu.

rb01-6.jpg

Dopoludnia vyšiel Sebastian Vettel na trať s ferrari, ktoré malo namontovaný priezor. Je to jedna z alternatív, ako uchrániť hlavu pilota. Na prvý pohľad to vyzerá dobre, no ktovie, ako sa to bude správať v premenlivých podmienkach. Ale aspoň si zatiaľ pozrite, ako to vyzerá (kliknutím na obrázok sa spustí video prezentácia).

fer04.jpg

Zo zvyšku štartového poľa sa toho veľa vyčítať nedá. Dopoludnia sa na trati v kokpite tímu Haas F1 objavil navrátivší sa kaskadér Antonio Giovinazzi, ktorý sa ukážkovo predviedol v úvode sezóny, keď zaskakoval za Wehrleina.

mcl01-4.jpg

Do prvej desiatky sa v oboch tréningoch dostali ešte Massa s williamsom a Alonso na mclarene. Aká je však skutočná sila jednotlivých tímov sa však ukáže až zajtra popoludní, keď je na programe kvalifikácia na nedeľňajšiu veľkú cenu. Začína sa o 14-tej hodine popoludní.

res-fp2-1.jpg

me03-7.jpg

wi03-2.jpg

wi05-1.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri