Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Verstappen je v base!

Tuesday, 04. 04. 2017 - 16:46, Ľuboš Kašický   

Verstappen je v base!

Otec Maxa Verstappena je známy cholerik a podľa holandskej tlač poslednú noc strávil vo väzení. Dôvod? Prozaický. Pobil sa v bare.

Bývalý spolujazdec Michaela Schumachera v Benettone má poriadne pošramotenú povesť. V paddocku je vnímaný ako impulzívny cholerik a povesť bitkára mu robí aj jeho minulosť. Teraz pridal zasa jeden incident, keď sa pobil v jednom bare s ochrankárom, ktorý ho požiadal, aby odišiel. S rozbitou hlavou tak strávil noc v base, tvrdia holandské médiá.

max4-2.jpg

Pripomeňme si, že Jos Verstappen (45) ešte v roku 1998 spolu s otcom zbili jedného chlapíka a mali ísť na päť rokov do väzenia, no nakoniec sa s obeťou dohodli na vyrovnaní. O desať rokov neskôr ho jeho prvá manželka a matka Maxa obvinila z napadnutia, ale toto ešte ustál. Následne bol však za „slušné" esemesky a správanie voči bývalej manželke pokutovaný a podmienečne odsúdený na tri mesiace. Ďalší mediálne prezentovaný spor mal so súčasnou manželkou, keď ešte spolu iba chodili v roku 2011. Aj to sa však urovnalo.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri