Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Hobby

Veľkonočná Revúcka minirally za dverami

Monday, 19. 03. 2012 - 19:11, Zdenka Frývaldská   

Veľkonočná Revúcka minirally za dverami

Rovnako ako PD AUTOSPORT CUP, tak aj Minirally Cup má pred sebou druhé podujatie zo svojho kalendára. Po trojmesačnej prestávke sa jazdci tohto seriálu presunú počas sviatočnej soboty, 7.4., do Revúcej.

 

Peter Vranský;velkonocna-minirally-revuca-229.jpg

Autokrosový klub Revúca pripravil pre posádky MRC aj tento rok obľúbenú automobilovú súťaž, Veľkonočnú Revúcku minirally. Pretekov sa môžu zúčastniť posádky alebo jazdci, ktorí spĺňajú športové, technické a bezpečnostné predpisy seriálu MRC 2012. Rozdelení budú do piatich tried, A1 do 1300 ccm, A2 do 1800 ccm, A3 nad 1800 ccm, Z4 do 1500 ccm a Z5 nad 1500 ccm. Rýchlostné skúšky absolvujú všetci na vlastné nebezpečenstvo.

Dávid Rakuščinec;img-4510.jpg

Tohtoročná meraná trať pretekov je dlhá 8,6 km. Tvoria ju štyri rýchlostné skúšky- dve v Revúcej a dve v Jelšave. Uvažovalo sa o zaradení lesných rýchlostiek, no keďže niektorí jazdci sa sťažovali na povrch trate, tento rok bude súťaž situovaná prevažne do areálov firiem, kde hrozí minimálne nebezpečenstvo.

Jozef Pisch;1t1u5061.jpg

Preteky sa začnú o siedmej hodine ráno administratívnym a technickým preberaním v areáli firmy Rekos. Nasledovať bude oboznamovacia jazda a rozprava súťažiacich. Štart prvej rýchlostnej skúšky je naplánovaný na 10:00 hod. a cieľ súťaže okolo 16:00 hod. Prihlášku na preteky je možné stiahnuť si na oficiálnej stránke organizátora, teda akrevuca.sk alebo na stránke MRC 2012, minirally.sk. Posádkam prajeme veľa šťastia.


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri