Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Veľké okruhové finále je tu!

Tuesday, 15. 10. 2013 - 21:55, Zdenka Frývaldská   

Veľké okruhové finále je tu!

V piatok 18. Októbra na Slovakia Ringu vyvrcholí tohtoročná premiérová sezóna Slovenského Okruhového Pohára.

Na najdlhšom variante okruhu č.4, dlhom 5922m, sa rozhodne o prvých víťazoch. Všetci favoriti tried sú medzi prihlásenými a tak sme v očakávaní veľmi vyrovnaných súbojov ako v kvalifikácii, tak aj v oboch 20 minútových pretekoch.

img-3812.jpg

Podujatie je v zozname evidovaných súťaží na sekretariáte SAMŠ, čo využili mnohí licencovaní jazdci. Už k tradičnej účasti Rudolfa Machánka na Mercedese SLS AMG GT3 sa pridá druhýkrát aj legendárny Julo Konček na Vectre. Chýbať nebude ani Peter Jureňa s Calibrou, Marián Rajnoha na Honde či Ferko Kmeť na Metalexe. Diváci sa môžu tešiť aj na Ginnetu G50 Milana Valáška, aktuálneho víťaza Slovenského Kopcového Pohára (PAV SKP), Martina Juhása na BMW M3, či víťaza dvojlitrovej triedy SKP Pala Jajcaya s exRajnohovým Nissanom Sunny.

img-3346.jpg

Ak máte voľný piatok, príďte podporiť svojich favoritov, alebo sa len tak pozrieť na pestré štartové pole. Predpovede počasia sľubujú pekný slnečný deň a bola by škoda stráviť ho v práci :-).

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri