Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štofi Rosina smúti za Seanom Edwardsom

Tuesday, 15. 10. 2013 - 18:54, Martin Trenkler   

Štofi Rosina smúti za Seanom Edwardsom

Neuveriteľná správa o smrti Sean Edwardsa zarmútila aj Štefana Rosinu. Rodák z Púchova zvádzal s britským talentovaným jazdcom nádherné súboje v Porsche Supercupe, ktorý mal v tomto roku Edwards na dosah. Pri nehode na austrálskom okruhu Queensland Raceway, kde Edwards v úlohe inštruktora zahynul na sedadle spolujazdca v Porsche 996, prišiel motoristický svet o jeden z najväčších talentov posledného desaťročia. 

psc-edwards-rosina-silverstone.jpg

Pri jeho prvom víťazstve v Porsche Supercupe v upršanom Silverstone 2008 bol s ním na pódiu aj Štofi Rosina: „Ostal som nemý a bez slov, keď som sa o tejto nešťastnej udalosti dozvedel. So Seanom sme absolvovali ako kolegovia za tím Konrad Motorsport preteky vo Valencii a zviedli sme niekoľko krásnych súbojov. Sean bude tomuto motoristickému svetu a všetkým nám veľmi chýbať. Myslím si, že to bol jeden z najlepších a najtalentovanejších GT pilotov na svete. V Porsche na daždi bol neprekonateľný. Je mi veľmi smutno. Rest in peace Sean."

psc-watts-edwards-rosina-silverstone.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri