Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Van Merksteijn Jr si v Nemecku pripísal prvé body v kariére

Wednesday, 31. 08. 2011 - 17:36, Katarína Ďurecová   

Van Merksteijn Jr si v Nemecku pripísal prvé body v kariére

Peter van Merksteijn Jr môže byť pri svojom ohliadnutí za ADAC Rallye Deutschland spokojný. Po sérii štyroch odstúpení zo svojim Citroenom DS3 WRC konečne došiel i do cieľa a bolo z toho deviate miesto, za ktoré si pripisuje svoje vôbec prvé majstrovské body v kariére.

„Dosiahli sme skutočne vynikajúci výsledok. Po všetkej tej smole, ktoré sme mali počas minulých podujatí je príjazd do cieľa na bodovanej pozícii neuveriteľný", vracia sa k nemeckej rally van Merksteijn Jr, ktorého namiesto ešte stále zraneného Eddyho Chevaliera na tomto podujatí navigoval Erwin Mombaerts.

Vladislav Maschl;img-9865-5.jpg

„Prikázal som si, že tento krát už musím rally dokončiť, takže som si po väčšine išiel svojim vlastným tempom. Tento prístup vyústil v to, že som si na svoje konto pripísal prvé dva majstrovské body, čo je niečo, čo som si ani nedokázal predstaviť, keďže na štart tohto podujatia sa postavilo až 21 špeciálov WRC", neskrýva svoje nadšenie van Merksteijn Jr.

Z výsledku má, samozrejme, radosť i manažér tímu Van Merksteijn Motorsport Gerard Grouve. Van Merksteijnovo deviate miesto totiž pre tím znamenalo zisk vôbec prvých bodov do šampionátu tímov, kde je Van Merksteijn Motorsport momentálne na desiatom mieste zo ziskom ôsmich bodov. „Toto je skutočne úžasný výsledok a niečo, čo sme potrebovali po všetkých tých problémoch, ktoré nás počas predchádzajúcich podujatí postihli. Bol to perfektný víkend pre celý tím", uzatvára Grouve.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri