Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Van Dalen: Guy Wilks je stále v hre o titul

Thursday, 11. 08. 2011 - 21:17, Katarína Ďurecová   

Van Dalen: Guy Wilks je stále v hre o titul

Šéf Kronosu Racing Marc van Dalen si myslí, že Guy Wilks má stále možnosť vyhrať titul a že na nadchádzajúcej Barum Rally Zlín má na to, aby skončil na pódiu a šancu na titul si tým pádom uchoval. Wilks je momentálne v priebežnom hodnotení IRC šiesty a na lídra Juha Hänninena stráca 36 bodov.

„Všetko je možné, do konca ostáva ešte veľa rally, ktoré zahrňujú i Škótsko a Cyprus, kde sa body násobia číslom 1,5 respektíve dvomi. Je veľmi dôležité, aby Guy v Zlíne skončil na pódiu, rýchlosť na to má a vieme, že i auto je na dobrej úrovni. Stojíme za ním, víťazíme ako tím a taktiež i prehrávame ako tím. Viem že Guy je na 100 % motivovaný a hladný po úspechu - rovnako ako my", vyjadril sa ohľadne otázky zisku titulu van Dalen.

Petr Frýba;fryb5898.jpg

Guy Wilks zatiaľ v IRC stál na pódiu trikrát, naposledy to bolo na otváracom podujatí tohtoročnej sezóny Rally Monte Carlo, kde skončil tretí; je nutné ale podotknúť, že vďaka zásahu „vyššej moci" v podobe Olivera Quesnela. Na Barum Rally sa zatiaľ predstavil dvakrát, jeho bilancia je jedno DNF a jedno siedme miesto, ktoré si na tratiach v okolí Zlína vybojoval minulý rok.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri