Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Kopecký i Hänninen idú do Zlína s cieľom vyhrať

Tuesday, 09. 08. 2011 - 21:27, Katarína Ďurecová   

Kopecký i Hänninen idú do Zlína s cieľom vyhrať

Obaja jazdci továrneho tímu Škody budú patriť na Barum Rally Zlín do okruhu najhorúcejších favoritov na víťazstvo. Víťazstvo je i cieľ, s ktorým obaja do siedmeho podujatia tohtoročného kalendára IRC vstupujú.

„Je to moja domáca rally, už sa na ňu teším a chcem ju vyhrať", zhrnul vlastne všetko podstatné Jan Kopecký do jednej vety. „Posledné dva roky sme tu boli najrýchlejší, ale minulý rok sme spravili menšiu chybu a skončili sme v lese s nepoškodeným autom. Všetci české jazdci tu budú mať obrovskú podporu. Nielen ja, ale taktiež i Roman Kresta, ktorý bude taktiež sedieť v Škode a ktorý je veľmi rýchly. Je to veľká a slávna rally a ja sa jej nemôžem dočkať", zakončuje svoje vyjadrenie Jan Kopecký, ktorého pred Barum Rally Zlín ešte čaká i test.

Jozef Pisch;1t1u1301.jpg

Juho Hänninen má v súčasnosti na svojom konte osem víťazstiev v seriáli IRC a na otázku, či na Barum Rally pridá deviate, odpovedá nasledovne: „Som schopný vyhrať, ale bude to zložité. Môj tímový kolega (Jan Kopecký) je tu vždy veľmi silný a na Ukrajine i Azoroch sme videli, aký rýchly môže byť Andreas Mikkelsen. Pokúsim sa vyhrať, ale nebude to ľahké."

Do Barum Rally Zlín odštartuje Hänninen ako líder celého seriálu IRC, ktorý vedie zo ziskom 83-och bodov. Druhý v priebežnom poradí je Jan Kopecký, ktorý na Hänninena stráva bodov 13.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri