Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Václav Pech obhájil v Příbrame minuloročné víťazstvo

Wednesday, 26. 09. 2007 - 12:52, T. Szabosi   

Václav Pech obhájil v Příbrame minuloročné víťazstvoAtraktívnou jazdou uzavrel jazdec Matador Motorsportu Václav Pech junior so spolujazdcom Petrom Uhlom na rallye v Příbrame tohtoročnú úspešnú sezónu. Navyše boli opäť najrýchlejší a tretím víťazstvom na týchto posledných pretekoch domácich majstrovstiev potvrdili zisk titulu Aboslútnych majstrov ČR.



„Od prvých kilometrov sme išli veľmi uvoľnene a snažili sme sa myslieť maximálne na divákov. Podľa ohlasov z okolia trati sa im naša jazda v neustálom šmyku páčila a my sme to brali ako naše poďakovanie za ich priazeň a podporu počas celej tohtoročnej sezóny. Som veľmi rád, že sa nám podarilo pri tomto štýle jazdy, ktorý nie je v mnohých zákrutách práve tým najrýchlejším, zaujať už počas prvého dňa vedúcu pozíciu. Naše vedenie v pretekoch sme potom už kontrolovali až do cieľa. Myslím, že sa nám podarila naozaj dôstojná bodka za tohtoročnou pre nás tak vydarenou sezónou,“ hodnotí svoje vystúpenie v Příbrame Václav Pech junior.



Příbramská rallye sa vydarila po všetkých stránkach. Posádkam aj divákom mimoriadne prialo aj počasie. Ani na trati nebola núdza o dramatické okamihy a aj po usporiadateľskej stránke všetko fungovalo na na sto percent. Po dlhej dobe chýbal na pretekoch manager Euro Oil tímu Václav Pech senior, ktorý dostal ponuku na štart Majstrovstiev Európy historických súťažných automobilov na Elbe od zlínskej firmy AV Engineering, ktorá vlastní niekoľko skvostných historických rallye automobilov Škoda 130 RS, s ktorými Pech senior súťažil v mladoboleslavskom továrenskom tíme v 80. rokoch. Bohužiaľ však do cieľa nedošli kvôli poruche radenia vozidla, na Elbe však zanechali výborný dojem, pretože odstupovali z 1. miesta vo svojej triede. Václav Pech senior s Františkom Šimkom boli po dlhej pretekárskej prestávke jazdou doslova nadšení a nevylučujú ďalšie štarty so stotridsiatkou.



EuroOil team se záčastní ešte za národnú reprezentáciu posledných pretekov európskeho pohára Rallye Portoroz v Slovinsku a v závere sezóny Waldviertel rallye, která sa bude jazdiť v susednom Rakúsku v termíne 8.-10.11.2007. Na posádky čaká viac než 500 kilometrov trate, na ktorej absolvujú 180 kilometrov na šotolinových rýchlostných skúškach. Centrum súťaže je v Horne a v Nordringu.


Konečné výsledky Rallye Příbram 2007:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Pech-Uhel

Arazim-Gál

Trojan-Řihák

Peták-Benešová

Gavlák-Hůlka

Běhálek-Černohoský

Mifka-Plachý

Liška-Jugas

Štěpánek-Omelka

Štajf-Černoch

Mitsubishi Lancer EVO IX

Mitsubishi Lancer EVO IX

Mitsubishi Lancer EVO IX

Renault Clio S1600

Mitsubishi Lancer EVO IX

Subaru Impreza Sti

Mitsubishi Lancer EVO IX

Mitsubishi Lancer EVO IX

Subaru Impreza Sti

Subaru Impreza Sti

1h47'38"

+31"

+1'24"

+2'06"

+2'11"

+2'50"

+3'39"

+3'51"

+3'56"

+4'34"



Ing. Dušan Koblišek
hovorca skupiny Matador




Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri