Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

V Zaluži dominoval Martin Koiš

Tuesday, 22. 09. 2009 - 12:29, T. Szabosi   

V Zaluži dominoval Martin KoišMožno rozhodujúci krok k zisku absolútneho majstra SR v PAV urobil v poľskom Zaluži Martin Koiš. Zatiaľ čo v sobotu bojoval s Andrejom Krajčim o desatinky sekúnd v nedeľu to bol jasné víťazstvo o 7,040 s. Súčasný pomer bodov je 207/194 v prospech Martina a tak sa o kráľovi slovenských kopcov rozhodne posledný dvojpretek na Ostrej Lúke.

Tibor Szabosi;_mg_5330.jpg

Tradične výborný výkon podal Igor Drotár(v sobotu tretí v MSR) a najmä Peter Jureňa (v nedeľu tretí v MSR a šiesty absolútne!), ktorý získal titul v skupine N v Zóne FIA CEZ. Gratulujeme Ti Peter !!!

Tibor Szabosi;img_7286.jpg

Krušné chvíle zažili Andrišekovci, ktorí kvôli chýbajúcej skrutke na vahadlá naháňali po Poľsku Mária Grumicha. Ten po poruche svojej Š 120 už bol na ceste domov, no nezištne pomohol a tak naše "blonďavé slniečko" Gabika Andrišeková abslovovala kompletné preteky.

Tibor Szabosi;img_7858.jpg

Technické poruchy znemožnili plne bodovať Milošovi Kolenovi sen.(motor) a Marianovi Grófovi (prevodovka), no najväščiu smolu zažil Erich Achs. Posledná jazda podujatia, na semafore zelená, Erik radí "za 1", no Opel Lotus poskočí len niekoľko cm. Zlomený hnací hriadeľ znamená "not classified".

Tibor Szabosi;img_7740.jpg

Poľský organizátor Automobilklub Malopolski v Krosne pripravil výborné podujatie (napriek menšiemu chaosu na štartovnej línii) a organizátori MSR PAV by sa mohli mnohému od nich priučiť.

Tibor Szabosi;img_7013.jpg

Slovenskí jazdci zanechali v Zaluži výborný dojem. Aj tí,ktorí neobsadili prvé priečky si našli svojich fanúšikov. Vďaka patrí pretekárom, mechanikom a sponzorom za príkladnú prezentáciu slovenského motoristického športu.


Peter Mozola






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri