Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V Mini sú na tom lepšie ako dúfali

Sunday, 09. 01. 2011 - 09:11, Katarína Ďurecová   

V Mini sú na tom lepšie ako dúfali

Vypadá to tak, že vývoj Mini Coutrymana WRC nejde presne podľa plánu, ale dokonca lepšie! Richard Taylor z Prodrivu sa totiž pre oficiálnu stránku majstrovstiev sveta vyjadril, že v Mini sú na tom lepšie ako sami očakávali.

„Rozhodne sme oveľa ďalej ako sme očakávali, že budeme o takomto čase. Auto funguje perfektne. Na testoch sa nám ani jediný krát nestalo, že by auto nebolo schopné dostať sa späť do servisu. Okej, raz sme mali menší problém s haváriou (Markko Martin havaroval počas testov), ale neskôr auto opäť bez problémov fungovalo", hovorí Taylor.

Mini;dh32716-2.jpg

Informácie o tom, že v Mini sú napred v porovnaní s ich časovým harmonogram, samozrejme, vyvolali otázky o tom, či bude prvým podujatím pre Mini skutočne Rally Sardínie a či nebude možné, aby začali skôr. „Začiatok sezóny je pre nás stále na programe v druhej štvrtine tohto roka", zamietol všetky podobné špekulácie Taylor.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri