Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V hlavnej úlohe Sébastien Loeb

Sunday, 09. 01. 2011 - 22:03, Katarína Ďurecová   

V hlavnej úlohe Sébastien Loeb

Pozrite si dve pekné a zaujímavé videá, v ktorých hlavnou postavou je Sébastien Loeb.

V prvom uvidíte rozšírenú verziu známeho videa, ktorý Citroen uverejnil v deň predstavenia svojho Citroenu DS3 WRC na výstave v Paríži. Sébastien Loeb priznáva, že má rád rôzne akcie pre divákov, kde sa môže s autom zabaviť a robiť si s ním, čo chce a podobne tomu bolo aj pri natáčaní tohto videa. To, že Seb sa s autom skutočne bavil je možné vidieť hlavne v druhej polovici:

Citroen Racing;citroen-ds3-wrc-2011-10.jpg

V druhom videu môžete vidieť podarenú reklamu Citroenu v hlavnej úlohe so Sébastienom Loebom a Danielom Elenom, ktorú natáčali počas decembra. Sébastien Loeb sa tu predstaví v roli lyžiara, ktorý sa za pomoci svojho spolujazdca Daniela Elenu, ktorý ho naviguje z tepla pri krbe, snaží na trati vyhýbať rôznym prekážkam. Po rôznych efektných figúrach, za ktoré by sa iste nemuseli hanbiť ani tí najlepší lyžiari sveta a po zvlášť efektnom skoku Elena, na ktorého Loeb očividne ani trochu neurobil dojem, teatrálne prehlási: „Zabudni na to, lyžovanie proste nie je tvoja parketa.."

Lukáš Hynek;jh7v4266.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri