Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Uvidíme Marcusa Gronholma v budúcej sezóne?

Thursday, 22. 07. 2010 - 22:30, Katarína Ďurecová   

Uvidíme Marcusa Gronholma v budúcej sezóne?

Marcus Gronholm priznal, že sa odohralo niekoľko jednaní medzi ním a Prodrivom, ktorý by zrejme mal vstúpiť do budúcej sezóny s Mini WRC. Gronholm síce už ohlásil svoj odchod z rally, ale odvtedy sa pár krát na podujatiach WRC objavil, naposledy na úvodnom podniku tejto sezóny - rally Švédska, kde štartoval vo Forde Focus. V roku 2009 štartoval v Portugalsku so Subaru Impreza WRC, ktorého štart zaisťoval práve Prodrive.

Gronholm sa ohľadne možného štartu s Mini WRC hovorí: „Zaujalo ma to, ale musím nad tým popremýšľať. Bolo by ťažké absolvovať celú sezónu, ale možno by som sa mohol podieľať na testovaní a zúčastniť sa pár rally. Prečo nie?"

Vladislav Maschl;img-9865.jpg

Ohľadne možného návratu Gronholma do WRC sa vyjadril aj jeho bývalý šéf Malcolm Wilson: „Marcusov návrat do WRC bude vždy vítaný, je jednou z najväčších osobností tohto športu a myslím, že by pre Mini odviedol skvelú prácu. Myslím, že by preňho bolo možné zúčastniť sa budúci rok tak šiestich súťaží, ale Marcus býva veľmi frustrovaný, pokiaľ nedokáže vyhrávať. Myslím, ale že podobnú rolu by mohol zvládnuť veľmi dobre. Zo šesť rally a nejaké testy a vývoj auta - tým by mohol Mini výrazne pomôcť, pretože je to jednoznačne veľmi talentovaný jazdec, aj keď od jeho ukončenia kariéry uplynuli už tri roky."

Jaroslav Kunčík;jk_monte_07_1163.jpg

O Mini sa v poslednej dobe veľa hovorí a očakáva sa oficiálne prehlásenie ohľadne ich vstupu do WRC. Auto sa už že vraj vyvíja a podľa rôznych informácií by prvou rally, na ktorej by sa malo Mini WRC budúci rok objaviť, mala byť Rally Talianska, ktorá by sa mala ísť na Sardínii. Uvidíme tam za volantom Marcusa?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri