Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Uvidíme Anderssona znovu za volantom Fiesty WRC?

Tuesday, 22. 02. 2011 - 17:37, Katarína Ďurecová   

Uvidíme Anderssona znovu za volantom Fiesty WRC?

Malcolm Wilson sa vyjadril, že by rád znovu videl PG-ho Anderssona za volantom Fordu Fiesta WRC. Andersson na svojej domácej pôde vo Švédsku predviedol, že je skutočne rýchly - aj napriek nedostatku testov vyhral dve rýchlostné skúšky a dokonca bol chvíľu aj vo vedení rally.

„Radi by sme PG-ho podporili, je veľmi rýchly a preto by sme ho radi opäť videli za volantom Fiesty WRC. Ale problém je s voľnými autami - máme iba 10 áut. V Portugalsku budeme plní a so Sardíniou to začína vyzerať podobne a rozhodne si nemôžeme dovoliť mať v prevádzke viac ako 10 áut", vyjadril sa na túto tému šéf M-Sportu Malcolm Wilson.

Vladislav Maschl;img-1676-3.jpg

Andersson pred pár dňami naznačil, že z peňazí, ktoré pred štartom Rally Sweden vyzbieral od svojich fanúšikov a sponzorov, mu ešte niečo ostalo a že by sa preto rád pokúsil štartovať ešte na jednom podujatí - práve na spomínanej Sardínii. Uvidíme na tamojších rýchlostných skúškach nakoniec aj PG-ho?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri