Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Trojnásobné prvenstvo Martina Kočiho na Rallye Český Krumlov

Sunday, 04. 05. 2014 - 22:14, Public relations   

Trojnásobné prvenstvo Martina Kočiho na Rallye Český Krumlov

Martin Koči s Lukášom Kostkom na automobile Citroen DS3 R3T dosiahli tento víkend trojnásobné prvenstvo na Rallye Český Krumlov 2014. Martin s Lukášom po výbornom výkone zvíťazili v skupine RC3 i v hodnotení Citroen Racing Trophy. Do tretice boli aj najrýchlejšou posádkou skupiny automobilov s jednou poháňanou nápravou (2WD). V celkovom poradí silne obsadených pretekov Medzinárodných majstrovstiev Českej republiky v rally im patrí skvelá šiesta priečka.

dsc-3693.jpg

Martin Koči: „ Výsledok si vážim o to viac, že to bol náš prvý štart s Citroenom DS3 R3T na asfalte, teda po prvý krát sme si vyskúšali asfaltové nastavenie. Fungovalo to výborne. Trať bola pre mňa úplne neznáma, takže som šiel výlučne na rozpis. Mám radosť aj víťazstva v Citroen Racing Trophy, ktoré sa v Čechách teší veľkej pozornosti i vážnosti, čo potvrdila aj prítomnosť deväťnásobného majstra sveta co-pilota Daniela Elenu i vlaňajšieho majstra sveta WRC3 Sébastiena Chardonneta."

Posádka košického týmu Styllex motorsport sa v rozbiehajúcej sezóne 2014 plne koncentruje na Juniorské majstrovstvá sveta v rally JWRC. Účasti na šesťdielnom šampionáte sú prispôsobené testovacie aktivity, ktorých súčasťou sú aj štarty na rally, pokiaľ svojou povahou a hlavne termínom plne vyhovujú potrebám prípravy.

dsc-3765.jpg

Martin s Lukášom sa tohto roku predstavia výlučne s automobilom predpísaným pre juniorské majstrovstvá sveta - Citroen DS3 R3T z dielní Gekon Racingu. Nasledujúcim plánovaným štartom je koncom júna druhý diel juniorského šampionátu Lotos Rally Poland, preteky seriálu WRC. Martin Koči je po Rally Portugal na treťom mieste priebežného hodnotenia juniorských majstrovstiev sveta rally.

Styllex Motorsport

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri