Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Tretí Faggioliho rekord má hodnotu 2:23,85" !!!

Tuesday, 24. 07. 2012 - 16:10, T. Szabosi   

Tretí Faggioliho rekord má hodnotu 2:23,85

Tretí Faggioliho rekord má hodnotu 2:23,85" !!! Druhá súťažná jazda ME pretekov automobilov do vrchu na dobšinskom kopci sa síce zdržala po havárii Vlada Vitvera, ktorý svoje nádherné Audi WTT-R DTM rozbil o zvodidlá a vytečenými tekutinami a naširoko rozsypanými úlomkami pridal usporiadateľom kusisko roboty.

Tibor Szabosi;67c2862.jpg

Divákom sa však oplatilo vyčkať, pretože v strhujúcom finále vyjazdil Simone Faggioli za ideálnych podmienok neuveriteľný čas, ktorým vlaňajší Krajčiho rekord posunul o osem sekúnd!!!

Tibor Szabosi;67c3533.jpg

Druhé miesto si aj po druhej súťažnej jazde udržal Čech Miloš Beneš na Oselle FA30, no zatiaľ, čo v prvej jazde za Italom zaostal o sedem sekúnd, tak v tej druhej to bolo ešte o sekundu viac. V súčte časov to však bezpečne stačilo na Otakara Krámského.

Tibor Szabosi;67c4561-1.jpg

Ten na svojej formule Reynard K12 v druhej jazde zasa o tri sekundy porazil Krajana Dušana Nevěřila (Norma M20) a z Dobšinej si nakoniec on odnáša tretí najcennejší pohár. Jaro Krajči skončil čestne na piatom mieste.

Tibor Szabosi;co8c7684-10.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri