Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Topoľčianske námestie v piatok ožije čulým ruchom

Thursday, 19. 05. 2011 - 08:42, Daniel Mandzi   

Topoľčianske námestie v piatok ožije čulým ruchom

Už počas tohto víkendu vypuknú s napätím očakávané športové súboje v rámci tretej súťaže tohtoročného seriálu DMACK Tyres RALLY 2011 - Majstrovstiev Slovenska - XII. Rally Tríbeč s centrom v Topoľčanoch. Súťaž, ktorá sa vracia na scénu po dlhých 24 rokoch, bude slávnostne otvorená v piatok o 18:00 hodine na topoľčianskom námestí Ľ. Štúra. Okrem predstavenia jednotlivých súťažných posádok tu na návštevníkov čaká zaujímavý sprievodný program, ktorý bude ideálnou príležitosťou, ako zabudnúť na predštartovné napätie a načerpať pred sobotnou súťažou trochu dobrej nálady.

Rostislav Šašek;img-7627-3.jpg

Otvorenie sprievodného programu je naplánované na 17. hodinu, úderom ktorej bude na divákov čakať pestrá zmes vystúpení od mažoretiek až po tanečnú skupinu. Od 18:00 hodiny príde na rad hlavná udalosť dňa - predstavenie jednotlivých súťažných posádok pod taktovkou obľúbeného moderátora a bývalého rally jazdca Alexandra Štefucu. Predstavenie bude prebiehať „odzadu", najprv prejdú rampou účastníci Slovenského Rally Pohára a až v závere prídu na rad najväčší favoriti DMACK Tyres RALLY Majstrovstiev Slovenska. Po skončení prezentácie súťažných dvojíc potom námestie ožije hudobným programom. Úderom 20-tej hodiny sa chopí svojich nástrojov popová skupina STARMANIA.

Ďalšie informácie o Rally Tríbeč vrátane nedávno odhaleného videosprievodcu tratí sú k dispozícii na oficiálnej webstránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri