Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Tlusťák a Orsák testovali pred Sata Rally Acores

Wednesday, 24. 04. 2013 - 09:27, Zdenka Frývaldská   

Tlusťák a Orsák testovali pred Sata Rally Acores

So štartovnými číslami 14 a 15 odštartujú na štvrtom podujatí ERC 2013 dve posádky českého GPD Mit Metal Racing Team. Sú nimi Antonín Tlusťák s Lukášom Vyoralom a Jaroslav Orsák s Davidom Šmeidlerom.

 

gpd.jpg

Sata Rally Acores bude pre Tlusťáka štvrtým a pre Orsáka tretím podujatím ERC, na ktorom v tomto roku odštartujú. Obe posádky ich spoločného GPD Mit Metal Racing Teamu sa zúčastnili testovania, na ktorom sa snažili nastaviť svoje vozidlá pre nadchádzajúce podujatie. "Nemáme toľko skúseností s jazdou na šotoline, takže sme skúšali viacero nastavení na tento povrch. Auto sa dosť šmýkalo, ale s naším výkonom sme spokojní. Na Azory ideme po prvýkrát, takže si po prvýkrát pozrieme aj rýchlostné skúšky", povedal Tlusťák, ktorý odštartuje na Fabii S2000.

gpd2.jpg

So šotolinou však nemá veľké skúsenosti ani Orsák. "Na štrku nemám veľa najazdené, a tak sme testovanie využili na nastavenie auta a aj na získanie dobrého pocitu a vžitia sa s autom na tomto povrchu", povedal Orsák, ktorého čaká jazda v jeho Mitsubishi Lancer Evo IX R4.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri