Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Šéf Peugeotu sa teší na výkony trojice mladíkov

Tuesday, 23. 04. 2013 - 18:43, Zdenka Frývaldská   

Šéf Peugeotu sa teší na výkony trojice mladíkov

Na Rally Sata Acores odštartuje až trojica mladíkov tímu Peugeot Sport. Aké prinesú výsledky?

 

lefebre.jpg

Šéf Peugeotu, Bruno Famin, sa nevie dočkať štartu troch jazdcov Peugeot Rally Academy, na Sata Rally Acores 2013. Bude to po prvýkrát, čo všetci traja odštartujú na rovnakej udalosti. Sú nimi Jérémi Ancian, Craig Breen a Stéphane Lefebvre. Zatiaľ čo prví dvaja vyštartujú na vozidlách Peugeot 207 S2000, Lefebre sa zvezie na Peugeote 208 R2.

breen-6.jpg

"Naši traja mladíci sa po prvýkrát predstavia na rovnakom podujatí. Všetci už predviedli solídne výkony, takže uvidíme, ako využijú ďalšiu šancu. Craig je v šampionáte na druhom mieste a myslím, že aj napriek silnej konkurencii by mal byť schopný bojovať o najvyššie priečky. Jérémi má potrebnú rýchlosť, ale mal by sa sústrediť na dojazd do cieľa, aby nazbieral čo najviac skúseností. A Stéphane je na šotolinu zvyknutý a je na nej veľmi rýchly. Navyše auto už veľmi dobre pozná, takže má reálnu šancu na víťazstvo", povedal pre fiaerc šéf tímu.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri