Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Maiko Motorsport - Rozlúčka s pretekárskou sezónou 2011

Saturday, 10. 12. 2011 - 21:43, Daniel Mandzi   

Maiko Motorsport - Rozlúčka s pretekárskou sezónou 2011

Rozlúčka s pretekárskou sezónou 2011 bola pre team Maiko Motorsport tak trochu netradičná. Uskutočnila sa na motokárovej dráhe v Trebaticiach dňa 17.11.2011 pretekmi v AutoSlalome seriálu AZ pneu 2011, poriadané organizátormi Marošom, Gustom a Mišom.

Do Trebatíc sme sa vybrali v skorých ranných hodinách a už doma v Bratislave nám námraza, hustá hmla a mínusová teplota naznačovala, že to budú naozaj nevšedné slalomové zážitky.

cimg2903.jpg

Preteky v autoslalome na trati dlhej 1 100 metrov s počtom bránok 31 si na pretekárskom špeciály Škoda Fabia zajazdil náš nováčik Matúš Dudo. Autoslalomovú trať si nacvičil v jednej tréningovej jazde, po ktorej nasledovali tri ostré jazdy. Matúš tréningovú jazdu zvládol s jedným menším otočením okolo vlastnej osi, ale v troch ostrých jazdách sa už riadil pokynmi skúseného profesionála Vlada Lednára, čoho výsledkom bolo dosiahnutie výborných časov.

Do Trebatíc spolu so svojím špeciálom BMW M3 si autoslalom prišiel zajazdiť náš ďalší jazdec Vlado Lednár. Na zvládnutie trate s BMW-ečkom aj keď krátkej, ale za to dosť úzkej bolo potrebné ozajstné majstrovské umenie. Vlado Lednár zvládol trať ako inak na jednotku s vynikajúcimi časmi. Ako sám povedal s priľnavosťou trate na bode „0", ktorá bola skôr pre autoslide ako pre autoslalom, išlo hlavne o zábavu a prevetranie techniky pred jej definitívnym zazimovaním.

cimg2969.jpg

Autoslalomových pretekov sa náš team zúčastnili po prvý krát a môžeme povedať, že sme boli veľmi milo prekvapení. Organizácia pretekov od registrácie, pridelenia štartových čísiel, rozpravu, zoraďovanie sa na štarte a na záver vyhlásenie víťazov bola zvládnutá na výbornú, pričom sa nezabudlo na samotných jazdcov v podobe výborného gulášu alebo kapustnice a energetického nápoja a to všetko pri počte štartujúcich 102 za jediný deň.

Z Trebatíc sme odchádzali s výbornou náladou a dobrým pocitom, že koniec pretekárskej sezóny 2011 sme mohli stráviť práve v spoločnosti nadšencov pre tento typ motoršportu.

Na záver si dovoľujeme poďakovať všetkým našim sponzorom, fanúšikom, priateľom a známym za ich podporu a priazeň. Všetkým, ktorí sezónu 2011 úspešne dojazdili blahoželáme a už teraz sa tešíme na priateľské stretnutia na tratiach v sezóne 2012!!!                                                                        

Team Maiko Motorsport

cimg2977.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri