Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Tlačová správa č. 2

Wednesday, 20. 06. 2007 - 21:24, T. Szabosi   

Tlačová správa č. 2Uzávierka prihlášok na Rožňavu sa rýchle blíží!

TEMPUS RALLY Majstrovstvá Slovenskej republiky 2007 pokračujú začiatkom júla štvrtým podujatím EUROBUS Rally Rožňava (6. – 7. júl 2007). Pozor! Uzávierka prihlášok pre súťažné týmy je stanovená už na tento týždeň. Posledný termín, kedy je možné poslať prihlášku na rožňavský sekretariát je v piatok 22. júna! Organizátori z Tempus-Media s.r.o. v spolupráci a Auto šport klubom Rožňava evidovali na začiatku týždňa záujem zhruba troch desiatok posádok.

Prihlasovací vklad s prijatím voliteľnej reklamy dodanej organizátorom je 5 000,- Sk alebo 150 EUR. S odmietnutím tejto reklamy potom 10 000,- Sk alebo 300 EUR. Všetci, ktorí sa doposiaľ neprihlásili, majú možnosť poslať prihlášku počas tohoto týždňa. Prihlášku si môžete stiahnúť na nasledujúcej internetovej adrese http://www.rallye.sk/roznava/?registration. Usporiadatelia očakávajú na štarte súťažné posádky zo Slovenskej republiky, Českej republiky, Maďarska a Poľska. K najväčším favoritom sa radí vedúcí jazdec priebežného poradia TEMPUS RALLY 2007 Václav Pech z Českej republiky (Mitsubishi Lancer EVO IX), slovenskí jazdci Igor Drotár (Škoda Octavia WRC) a Jozef Béreš jr. (Renault Clio S1600). K ašpirantom na čelné priečky patrí taktiež úradujúcí slovenský šampión Grzegorz Grzyb z Poľska (Suzuki Swift S1600), Slovák Peter Gavlák a český jazdec Miroslav Jandík (obaja Mitsubishi Lancer EVO IX).

V čele organizačného výboru stojí Peter Lučko. Za predsedu Rady športových komisárov bol nominovaný Teodor Štróbl, ďalšími členmi sú Boris Kočergin a Albert Lipták. Funkciu hlavného technického komisára bude vykonávať Ján Kučera, hlavným časomeračom bude Miroslav Dzuriš. Vo funkcii riaditeľa EUROBUS Rally Rožňava bude pôsobiť Miroslav Mikulovský, tajomníčkou súťaže je Erika Vanyová, hlavným bezpečnostním komisárom Ján Gregor a styk s jazdcami má na starosti Maroš Sucháč. Oficiálna internetová stránka EUROBUS Rally Rožňava je na adrese http://www.rallye.sk/roznava, kde nájdete prehľadne aj ďalšie informácie o štvrtom podujatí slovenského šampionátu TEMPUS RALLY 2007.


V Rožňave 19. júna 2007 Roman ORDELT
tlačový tajomník
EUROBUS Rally Rožňava

PRIHLÁŠKA
ČASOVÝ HARMONOGRAM RS
ZVLÁŠTNE USTANOVENIA




Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri