Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

TIMESEAL Majstrovstvá Českej republiky v sprintrally otvorí Rally Vrchovina

Saturday, 16. 03. 2013 - 10:14, Zdenka Frývaldská   

TIMESEAL Majstrovstvá Českej republiky v sprintrally otvorí Rally Vrchovina

Tohtoročné TIMESEAL Majstrovstvá Českej republiky v sprintrally a Pohár ČR v rally otvorí už v prvý aprílový víkend Rally Vrchovina.

 

Vladislav Maschl;dsc-4165.jpg

Rally Klub AČR v spolupráci s AMK RALLYSPORT pripravil na úvod sezóny v Česku obľúbenú Rally Vrchovina. Zaradená bude okrem TIMESEAL Majstrovstiev ČR v sprintrally a Pohára ČR v rally aj do Majstrovstiev ČR juniorov, Dámskeho pohára ČR, Pohára mládeže a Pohára usporiadateľa. Na súťažné posádky čaká 229 kilometrov, z čoho 62 km tvorí 9 rýchlostných skúšok. Preteky odštartujú vo štvrtok a piatok registráciou súťažiacich, administratívnym a technickým preberaním a obhliadkou trate. Slávnostný štart na rampe prebehne v sobotu ráno o 8:30 hod. na námestí Mieru v Slavoniciach, odkiaľ sa posádky presunú na štart prvej rýchlostnej skúšky. Po úspešnom absolvovaní všetkých skúšok prebehne krátko pre 16. hod. vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien.

Vladislav Maschl;dsc-3761.jpg

Prihlasovanie na preteky končí o dva týždne, avšak zoznam prihlásených obsahuje už teraz takmer 30 dvojíc, z ktorých môžeme spomenúť napríklad Tomáša Kurku, Vojtecha Štajfa, Jaromíra Tomaštíka či známeho poháristu Petra Šimurdu. Celý zoznam prihlásených nájdete na oficiálnej stránke organizátora.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri