Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tie najzaujímavejšie videá z Rally Sardínie

Wednesday, 11. 05. 2011 - 21:43, Katarína Ďurecová   

Tie najzaujímavejšie videá z Rally Sardínie

Rally Sardínia síce nebola čo sa týka finišu až tak napísaná ako napríklad jordánska rally, ale zaujímavých momentov sa v nej udialo viac než dosť. Pozrite si tie najlepšie a najzaujímavejšie videá z tejto rally:

Ford na svojom youtube kanáli ako už tradične uverejnil preview k rally, v ktorom môžete vidieť Mikka Hirvonena na prechádzke v očividne dobrej nálade, či Jariho-Mattiho Latvalu, ktorý sa ešte vracia k svojej tesnej prehre v Jordánsku. V prípade, že ovládate anglický jazyk, dozviete sa rôzne zaujímavosti od človeka, ktorý sa Fordu stará o pneumatiky. Na záver uvidíte Mikka Hirvonena ako robí krátky rozhovor s Jarim-Mattim Latvalom:

Copyright manufacturer;21714.jpg

Jari-Matti Latvala havaruje po chybe spolujazdca už na prvej RS. Pozrite si video i jeho následný komentár (vo fínskom jazyku):

Copyright manufacturer;21658.jpg

Keď sa vo WRC stane niečo zvláštne, väčšinou sa to prihodí Henningovi Solbergovi. Tento krát mu po tom, ako trafil nejaký mostík, začalo horieť auto a ako to už v Henningovom prípade býva, nešlo o nič malé:

Radek Vojtěchovský;img-1040-3.jpg

Kris Meeke počas prvého dňa havaroval po problémoch s plynovým pedálom, pozrite si onboard video:

Vladislav Maschl;img-6894-2.jpg

RS7 a defekt Mikka Hirvonena, ktorý sa zrejme odohral v čase 1:16 na videu:

Radek Vojtěchovský;img-1395.jpg

Novikov síce začal výborne, ale v predposlednej RS prvého dňa havaroval. Po tom, čo sa spolu so spolujazdcom uistili, že obaja sú živí a zdraví Novikov duchaprítomne vyhlásil niečo v zmysle: „Myslím, že dnes už ďalej nepôjdeme." :-)

Radek Vojtěchovský;img-1572-2.jpg

Deň dva a oba prejazdy rýchlostnou skúškou Monte Lerno (každý z iného pohľadu), konkrétne z miesta s krásnym skokom, na ktorom sa predviedli najmä Sébastienovia Loeb a Ogier, Jevegnij Novikov, Peter van Merksteijn, ale i Martin Prokop, Karl Kruuda a Nasser Al-Attiyah z SWRC, či Rus Karyakin z WRC Academy, ktorý mal na skoku i menšiu haváriu a musel po nej odstúpiť:

Vladislav Maschl;crw-9138.jpg

Novikovov skok z druhého prejazdu z trochu iného uhlu:

Vladislav Maschl;crw-9283.jpg

Celá verzia videa s haváriou Sergeja Karyakina + spomalené zábery na koniec:

Vladislav Maschl;img-2208-1.jpg

Ďalšie video z druhého dňa, tento krát menšie review so zábermi Sébastiena Loeba, Pettera Solberga, Mikka Hirvonena, Sébastiena Ogiera, Madsa Ostberga a Daniho Sorda. Nechýbajú skoky a onboard zábery:

Radek Vojtěchovský;img-0746-1.jpg

Tretí deň rally v podaní tímu Citroenu. Začiatok ešte za svitania (v Citroene mali nástup o 5:15 ráno), nechýbajú raňajky a keďže sa jedná o francúzsky tím, tak nimi samozrejme boli croissanty a potom už nasledujú zábery na Sébastiena Ogiera a víťaza Sébastiena Loeba, interview s oboma Sébastienmi (vo francúžtine) a zábery z pódia, kde to Loeb pekne schytal od Pettera Solberga:

Radek Vojtěchovský;img-1020-2.jpg

Vynikajúco spracované video z dňa tri, v ktorom môžete vidieť Sébastiena Loeba, Mikka Hirvonena, Sébastiena Ogiera, Pettera Solberga, Madsa Ostberga, Daniho Sorda, Jariho-Mattiho Latvalu na pekných záberoch z vrtulníka a zábery z pódia:

Radek Vojtěchovský;img-0866.jpg

Dlhý zostrih z celej rally, v ktorom môžete vidieť rôzne prejazdy a skoky. Samotný zostrih je síce veľmi amatérsky a zlý, ale od času zhruba 7:40 sú na ňom ďalšie zábery z pódia, na ktorých môžete vidieť Sébastiena Loeba, ktorý očividne mal na Sardínii veľa príbuzných a známych, bozkávať sa na líca s pomaly každým, kto mu prišiel do cesty:

Willy Weyens;d3-loeb-583.jpg

Na záver si pozrite review Fordu, kde okrem Mikka Hirvonena a Jariho-Mattiho Latvalu uvidíte i zábery na víťaza WRC Academy Egona Kaura a interview s Khalidom Al-Qassimim, ktorý je charakteristickým svojim prízvukom:

Copyright manufacturer;21700.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri