Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tie najlepšie videá z Rally Mexico

Tuesday, 08. 03. 2011 - 20:12, Katarína Ďurecová   

Tie najlepšie videá z Rally Mexico

Počas Rally Mexico sa udialo množstvo zaujímavých situácií a množstvo z nich je možné nájsť aj vo forme videa na serveri youtube. Pozrite si výber tých najzaujímavejších a najlepších z nich:

Na živom vysielaní Power Stage bol asi najzaujímavejším miestom skok. Pozrite si zostrih všetkých skokov, ktoré sa dali v televízii vidieť a zamerajte sa na najmä na Kena Blocka a Pettera Solberga, ktorých skoky rozhodne stáli za to:

Hector Segovia;dsc1455.jpg

Moment, ktorý de facto rozhodol o víťazovi Rally Mexico - havária Sébastiena Ogiera. Okrem iného v tomto videu môžete vidieť (a počuť) aj reakciu Sébastiena Loeba, ktorý na otázku, či prebehla v Citroene nejaká tímová réžia nepriamo odpovedal: „Ja som chcel bojovať", čo viac-menej potvrdzuje informácie denníku L'Equipe, že snaha o tímovú réžiu bola, ale Loeb to odmietol (preklad článku denníka L'Equipe nájdete tu). Po reakcii Loeba nasleduje ešte aj reakcia Sébastiena Ogiera:

Willy Weyens;ogier-200.jpg

Havária Dennisa Kuipersa, hodiny, ktoré spravil Petter Solberg bezprostredne po jednom skoku a časť jeho nadšenej reakcie, bezprostredná reakcia Ogiera po tom, čo sa dozvedel, že Loeb odštartoval do RS o 5 minút neskôr a Loebove problémy na začiatku už zmienenej RS. To všetko v 90 sekúnd trvajúcom videu:

Enrique Gijón;wrcmex2011-2383-kuipers.jpg

Opäť tá istá Solbergova havária, tento krát ale z celou jeho reakciou, ktorá rozhodne stojí za to. :-) (Ešte lepšie hádam boli interview v podaní jeho brata Henninga, tie ale bohužiaľ na youtube zrejme nie sú.)

Enrique Gijón;wrcmex2011-1622-psolberg.jpg

Loeb a Elena na pódiu. Chceli ste niekedy počuť Elenu hovoriť španielsky? Teraz máte možnosť:

Enrique Gijón;wrcmex2011-3531.jpg

Na záver tradičné pekne spracované review celej mexickej rally z pohľadu továrneho tímu Fordu:

M-Sport;20897.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri