Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Testovanie pre účastníkov Auto Show Slovakia Ring 2011 (aktualizované)

Thursday, 03. 11. 2011 - 08:42, Miroslav Majláth   

Testovanie pre účastníkov Auto Show Slovakia Ring 2011 (aktualizované)

Info pre súťažiacich:

Z dôvodu, že ste ma mnohí kontaktovali s otázkou ohľadom testovania, podarilo sa mi včera dohodnúť so Slovakia Ringom ešte jednu testovaciu hodinu v piatok medzi 15:00 - 16:00 hod.
Prosím všetkých súťažiacich, ktorí majú záujem v tomto čase o testovacie jazdy na okruhu, aby ma kontaktovali na mail: mmajlath@gmail.com, alebo telefonicky.

Miro majláth

Pred každým podujatím automobilového športu zvyknú jeho účastníci testovať na nejakej uzavretej trati svoje súťažné vozidlá.


Martin Trenkler;mg-0403.jpg

V rámci takéhoto testovania majú jazdci ešte možnosť doladiť posledné detaily v nastavení motora, či podvozku a pripraviť tak svoje vozidlo na konkrétnu pretekársku trať. Iba málokedy sa však toto deje organizovane a väčšinou si takéto testovanie riadia jednotlivé tímy samostatne. V prípade posledného podujatia tohtoročnej sezóny pripravil organizátor Auto Show Slovakia Ring 2011 testovanie pre účastníkov priamo v mieste konania podujatia.

Marián Bazala;slovakiaring-647-531.jpg

Testovanie sa uskutoční v piatok 4. novembra 2011 od 9:00 do 12:30 hod. na pretekárskom okruhu v Orechovej Potôni.

Marián Bazala;slovakiaring-785-594.jpg

Žiadame všetkých jazdcov, či tímy, ktoré majú záujem zúčastniť sa spomínaného testovania, aby svoj úmysel oznámili spolu s vyplnenou priloženou prihláškou na mail: mmajlath@gmail.com, agencyroom@slovakiaring.sk.

prihlaska_testovanie



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri