Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Suzuki SX4 Snow

Friday, 31. 12. 2010 - 17:59, Ivan Václavík   

Suzuki SX4 Snow

Limitovanú snežnú edíciu populárneho Suzuki SX4, ktoré je určené nielen na bežné komunikácie, ale zároveň spôsobilé i do terénu, si môžete kúpiť vo verzii Snow aj na Slovensku. Jeho cena je 14 999 € (vrátane kolekcie zimných kolies) a importér deklaruje, že sa nezmení ani v roku 2011 po zvýšení DPH.

suzuki-sx4-alcantarag.jpg

Snežné Suzuki využíva inteligentný pohon 4x4 i-AWD, ktorý funguje v troch režimoch. Na výber sú metalické farby: čierna (Cosmic Black), strieborná (Silky Silver), oranžová (Sunlight Copper), ako aj nová zelená (Smoky Green). Sú takisto bez príplatku ako súprava zimných kolies. Suzuki SX4 Snow má tiež najvyššiu výbavu GS.

suzuki-sx4cosmic-blackg.jpg

Exkluzivitu tejto limitovanej snežnej edície podčiarkujú sedadlá s poťahmi zo syntetickej kože Alcantara®. Sériovo dodávaná výbava zahŕňa okrem iného: ESP (elektronický stabilizačný systém), šesť airbagov (predné, bočné vpredu a okenné po celej dĺžke bočných okien), predné hmlové svetlá, centrálne uzamykanie s diaľkovým ovládaním, otváranie dverí a štartovanie bez kľúča, palubný počítač, automatickú klimatizáciu, elektricky ovládané okná vpredu aj vzadu, elektricky ovládané a vyhrievané spätné zrkadlá, vyhrievané predné sedadlá, rádio s CD/mp3 a ovládaním na volante a tmavé zadné sklá.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri