Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

SÚDST–SUZUKI Racing Team - Ústecká 21

Thursday, 03. 06. 2010 - 19:48, T. Szabosi   

SÚDST–SUZUKI Racing Team - Ústecká 21

A máme za sebou ďalšie preteky mimo SR. Tentokrát sa pohár presunul do Čiech na Ústecku 21, kde sa stretlo spolu 94 pretekárov, z toho 25 slovenských jazdcov.

V sobotu dve tréningové a dve ostré jazdy sprevádzalo krásne slnečné počasie. Marián sa jazdu od jazdy zlepšoval no na Jara Homolu to nestačilo, keď ale Jaro v prvej ostrej vytočil „hodiny" získal veľký náskok. „Najlepší čas som mal v prvej ostrej jazde, 2:20.500 ,no bez Jarovej chyby by to na prvé miesto nestačilo." Druhá jazda už bola na istotu, aby sme udržali prvé miesto v triede E1 -1600 a piate miesto v plechových autách.

 Tibor Szabosi;co8c2434.jpg

V nedeľu nás pekné počasie opustilo, čo malo za následok množstvo prestávok pre valiacu sa vodu dolu kopcom a horšie časy. „Dnes sa išlo veľmi ťažko, stierače nestíhali a voda sa valila všade. Najlepší čas sa mi podaril v druhej ostrej jazde no bolo to o 10 sekúnd horšie ako v včera (2:30.740)." Po dvoch ostrých jazdách s časom 5:06.020 Mariánovi patrilo druhé miesto v triede E1-1600 a šieste v plechových autách.

 Tibor Szabosi;yt2c8944.jpg

Už tento víkend preteky pokračujú a presúvajú sa po prvý krát v tomto roku na slovenské kopce. Presne na Jahodnú v blízkosti Košíc, kde sa Mariánovi minulý rok darilo.

SÚDST–SUZUKI Racing Team, Alena Grófová



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri