Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štofi Rosina do pretekov z prvého radu!

Saturday, 17. 08. 2013 - 21:34, Martin Trenkler   

Štofi Rosina do pretekov z prvého radu!

Špičkové podujatie seriálu FIA GT Series pod názvom MATADOR GT RACING WEEKEND na Slovakia Ringu má za sebou prvý, veľmi náročný deň. Náš najúspešnejší okruhový jazdec Štefan Rosina spolu s Holanďanom Petrom Koxom v tréningoch súperili viac so svojím Lamborghini Gallardo LP560-4 ako s konkurenciou. V dvoch 80 minútových tréningoch sa im nedarilo nájsť to správne nastavenie, no v kvalifikácii to napokon vypálilo skvele. Lambo s číslom 24 napokon odštartuje do zajtrajších kvalifikačných pretekov z 2. miesta! Na koniec dňa teda výborná správa pre všetkých fanúšikov, ktorí sa zajtra chystajú podporiť Štofiho svojimi hlasivkami. „Mali sme dosť náročné podmienky, značne sa to šmýkalo. Ráno to nevyzeralo tak dobre, takže som príjemne prekvapený. Oproti prvému tréningu som zajazdil o 5 sekúnd lepší čas," povedal po Superpole Štefan Rosina. Vyjadril sa aj k zúženému retardéru pred druhým horizontom. „Šikana je vskutku nebezpečná, radíme dokonca pred ňou o dva stupne nižšie."

1t1u3697.jpg

Oproti minulosti je tento víkend auto pre Rosinu a Koxa v netradičnej sýtočervenej farbe. Pre fanúšikov sú pripravené aj špeciálne fantričká, ktorých však nie je neobmedzené množstvo, tak sa všetci musia poponáhľať. Autogramiáda bude o 12:30 pred reštauráciou Maxim Ring. O dostatok energie počas dlhého dňa na Slovakia Ringu sa postará aj špeciálny Štofiho Gummi džús, ktorý spoznáte podľa dizajnových plechoviek s podobizňou Štofiho, Petra Koxa a samozrejme, ich hlavnej zbrane - krásneho Lamborghini Gallardo. Celý tím Blancpain Reiter Racing sa na vás teší!

1t1u3933.jpg

1t1u4058.jpg

1t1u4044.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri