Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Stéphane Prevot nahradí Ilku Minor

Monday, 27. 09. 2010 - 15:34, Katarína Ďurecová   

Stéphane Prevot nahradí Ilku Minor

Ilka Minor štartuje tento rok s Henningom Solbergom vo WRC respektíve SWRC a s Manfredom Stohlom v rakúskom šampionáte. Tento víkend spolu štartovali na Rallye Steiermark, kde však na ôsmej rýchlostnej skúške havarovali a Ilka Minor bola po tom, ako sa sťažovala na bolesti prevezená do nemocnice, kde sa, bohužiaľ, zistilo, že má zlomený dvanásty hrudný stavec. Ilku v utorok čaká operácia, čo znamená, že sezóna sa pre ňu predčasne končí a Manfred Stohl a Henning Solberg si tak musia nájsť nového spolujazdca.

Henning Solberg už oznámil, že vo Francúzsku s ním namiesto Ilky bude vo Fieste S2000 sedieť skúsený Belgičan Stéphane Prevot, ktorý počas svojej kariéry navigoval napríklad Bruna Thiryho, Francoisa Duvala, Stéphana Sarrazina, Jevgenija Novikova a naposledy Chrisa Atkinsona s Protonom S2000.

Marián Bazala;ms-bulharsko-1146.jpg

Henning Solberg ohlásil štart so Stéphanom Prevotom zatiaľ iba na francúzskej rally, takže sa nevie, či s ním absolvuje aj zvyšné podniky WRC, alebo sa na nich objaví s niekým iným.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri