Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen a Latvala si pred francúzskou rally veria

Monday, 27. 09. 2010 - 19:14, Katarína Ďurecová   

Hirvonen a Latvala si pred francúzskou rally veria

Mikko Hirvonen si pred francúzskou rally doprial dvojdňový test, na ktorom najazdil vyše 500 kilometrov na rôznych typoch ciest. „Test bol o hľadaní toho správneho nastavenia na takých typoch ciest, aké očakávame, že budú na francúzskej rally. Cesty boli úzke a hrboľaté s tým, že sa často menil povrch. Pracovali sme na kompromisnom nastavení, o ktorom si myslíme, že bude fungovať dobre na všetkých typoch rýchlostných skúšok, s ktorými sa na rally stretneme", hovorí o teste Hirvonen. (Video z testu si môžete pozrieť v tomto článku.)

Okrem nastavenia bude dôležitú úlohu podľa Hirvonena zohrávať aj rozpis. „Predpokladám, že budeme často musieť meniť rytmus, keďže cesty sa často menia z rýchlych na kľukaté a zo širokých na úzke. Ak je rozpis v poriadku, tak to nie je problém. Ale ak napríklad, ideme príliš rýchlo a cesta sa zmení zo širokej na úzku, tak to môže byť problém. V piatok a v sobotu ráno na poslednej asfaltovej rally v Nemecku som so svojim výkonom nebol veľmi spokojný, tak dúfam, že tu to bude lepšie. Po dobrom predstavení v Japonsku si verím", uzatvára Hirvonen.

Martin Trenkler;_m_00433.jpg

Pre Jariho-Mattiho Latvalu bude vo Francúzsku prioritou udržať tretie miesto v celkovom hodnotení a po svojom predstavení v Nemecku si Latvala verí: „Jazdu na asfalte som si užíval ako nikdy predtým. Nebol to môj najlepší výsledok na tomto povrchu, pretože v Írsku 2007 som skončil tretí, ale cítim, že som sa na posledných dvoch asfaltových rally posunul o úroveň vyššie, čo mi dodáva veľa sebadôvery pred francúzskou rally."

Vladislav Maschl;img-2417-1.jpg

V Alsasku sa v továrnom tíme Fordu opäť raz predstaví aj Khalid Al-Qassimi, ktorý bude taktiež určite plný optimizmu, pretože na poslednej rally šampionátu Stredného východu, ktorá sa nedávno konala v Libanone, vyhral.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri