Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilsonovci sú pred francúzskou rally optimistickí

Tuesday, 28. 09. 2010 - 14:16, Katarína Ďurecová   

Wilsonovci sú pred francúzskou rally optimistickí

Matthew Wilson si po tom, ako na nemeckom asfalte získal dobré šieste miesto a porazil Kimiho Raikkonena verí a dúfa v podobný výsledok aj v Alsasku. O francúzskej rally, ktorá sa tento rok ide na inom mieste ako obvykle, povedal: „Bude to veľmi zvláštne pretekať na francúzskej rally, ktorá sa nepôjde na Korzike - tento ostrov je to, čo si vždy asociujem s francúzskou rally, takže si budem musieť zvyknúť! Nájsť to správe nastavenie auta môže byť zložité, pretože som počul, že rýchlostné skúšky sú veľmi pestré. Keďže rally sa ide na novom mieste, tak zoznamovacie jazdu budú extrémne dôležité - musíme si spraviť úplne nový rozpis, takže budeme trošku pod tlakom, pretože všetko musí byť správne. Na asfalte sa teraz cítim oveľa sebavedomejšie - v Nemecku sme dosiahli dobrý výsledok a niektoré rýchlostné skúšky v Alsasku vyzerajú byť celkom podobné tým v okolí Trieru, takže dúfam, že nám to budúci týždeň vo Francúzsku pomôže."

Wilsonov šéf a otec v jednej osobe Malcolm Wilson k tomu dodáva: „Pre každého to bude ťažká rally. Obaja, Matt aj Scott Martin tento rok pracovali veľmi ťažko s ich trénerom, ktorý sa stará o to, aby obaja boli nielen fyzicky pripravení na to, aby štartovali vo WRC, ale taktiež aj, aby boli mentálne schopní vyrovnať sa s tlakom, ktorý zo súťaženia vo WRC vyplýva. Matt v predchádzajúcom kole v Japonsku nemal šťastie, ale jeho predstavenie na asfalte sa tento rok zlepšuje, takže sa teším na jeho výkon vo Francúzsku."

Tibor Szabosi;1t1u6521.jpg

Aj keď to tak nemusí na prvý pohľad vyzerať, Mattovi Wilsonovi zatiaľ táto sezóna vychádza celkom dobre. Je celkovo siedmy a sú pred ním iba továrni jazdci Citroenu a Fordu a Petter Solberg.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri