Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Štartujeme !!!

Tuesday, 01. 05. 2007 - 21:50, T. Szabosi

Štartujeme !!!Vitajte na stránkach www.autosportfoto.sk !

Vitajte na webových stránkach, ktorých ambíciou je fotografiou informovať priaznivcov motorizmu o všetkom čo sa vo svete štyroch kolies deje.

"Foťáci" Martin Trenkler, Tibor Szabosi, Roman “Pagi” Pagáč, Daniel Hlinka (všetci SK) a Jaroslav Kunčík s Vladimírom Kučerom z ČR vám budú počas celého roka mapovať vybrané motoristické disciplíny na Slovensku a v Čechách. Chýbať nebude ani dianie v kolotoči F1 (Trenkler), budú sa venovať súťažiam svetového šampionátu WRC (Kunčík, Kučera, Szabosi) ako aj okruhovým pretekom FIA GT (Pagáč, Trenkler). Na našich stránkach nájdete okrem toho aj športový spravodajský servis serveru www.autosport.cz, ktorý sa zároveň stáva odberateľom nášho foto servisu.

Budeme vďační za vaše pripomienky, ktoré nám pomôžu skvalitniť poskytované informácie. Za odmenu vám ponúkneme možnosť stiahnuť si atraktívny wallpaper alebo screensaver.

autosportfoto.sk
info@autosportfoto.sk


Počas skúšobnej prevádzky sme pre vás pripravili nasledovné fotogalérie :

Martin Trenkler 1 2 3 4
Tibor Szabosi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Roman “Pagi” Pagáč 1 2 3 4 5
Daniel Hlinka 1 2

Jaroslav Kunčík 1 2
Vladimír Kučera 1 2 3 4







Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri