Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Špičkový výkon Kesko Racingu a Christophera Ondrej na Jankovom vŕšku

Wednesday, 05. 08. 2015 - 12:19, Public relations   

Špičkový výkon Kesko Racingu a Christophera Ondrej na Jankovom vŕšku

Napriek faktu, že Christopher Ondrej sa za volantom vozidla Opel Adam R2 predstavil v tohtoročnej sezóne iba tretíkrát, dosiahol na Jankovom vŕšku výrazné úspechy.

 

Tibor Szabosi;h7p3237-6.jpg

Na Jankov vŕšok sa Christopher Ondrej reprezentujúci Kesko Racing Team vybral spoločne so Srnka Motorsport Teamom, ktorý sa stará o jeho továrenský špeciál Opel Adam R2. Po príchode do Uhrovca čakali na Christophera oboznamovacie jazdy po trati, v rámci ktorých si tunajší kopec a hlavne sled jeho zákrut pripomenul. V sobotu dopoludnia pripravil organizátor pre všetkých viac ako sto štartujúcich dvojicu tréningových jázd, pri ktorých si naposledy Christopher v rýchlom tempe pripomenul trať. Popoludní odštartovala dvojica súťažných jázd, pričom súčet dosiahnutých časov vystavil konečný verdikt. Christopher vyhral v triede A-1600, ale zároveň obsadil aj druhé miesto v skupine A a navyše si na stupňoch pre víťazov prevzal ocenenie aj za druhé miesto medzi Juniormi.

Tibor Szabosi;0k4a3915.jpg

„Krásny kopec. Môžem povedať, že patrí medzi moje obľúbené. Počasie nám vyšlo, auto fungovalo špičkovo, takže dnešný deň môžem hodnotiť ako skvelý," zhodnotil Christopher Ondrej svoj sobotňajší výkon v rámci podujatia Autopola Jankov vŕšok 2015.

Tibor Szabosi;h7p6668-6.jpg

Na nedeľu, počas dvanásteho kola seriálu Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu bol pripravený rovnaký program. Po dvojici tréningových jázd však trať medzi Uhrovcom a Jankovým vŕškom skropil dážď, ktorý v tom momente rozohral pneumatikovú ruletu.

loga-kesko.jpg

„Ten dnešný dážď narobil trochu zmätky v tom aké pneumatiky zvoliť, našťastie sa nám podarilo trafiť do tých správnych a veľa som nestratil. V druhej jazde, na suchu, sa mi podarilo čas dobehnúť, myslím si, že nielen ja, ale aj Kesko Racing Team bude spokojný," dodal Christopher Ondrej po druhej súťažnej jazde v nedeľu. Výsledok o ktorom Christopher hovoril, bol v tomto prípade obdobný ako v sobotu, čiže víťazstvo v triede A-1600, tretie miesto v skupine A, ku ktorému ešte Christopher pridal aj víťazstvo v Junioroch.

Kesko Racing Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri