Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Špekulácie o Lehtinenovom vyzliekaní Hirvonen zamietol

Thursday, 21. 02. 2013 - 10:26, Zdenka Frývaldská   

Špekulácie o Lehtinenovom vyzliekaní Hirvonen zamietol

Na Rally Sweden posádka Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen zažila nepríjemnú udalosť, keď sa na druhej rýchlostnej skúške dostala mimo trate. S tým je spojený aj príbeh o Lehtinenovom vyzliekaní.

 

Vladislav Maschl;dsc-9703-2.jpg

Mikko Hirvonen s Jarmom Lehtinenom na druhej rýchlostnej skúške náročnej Rally Sweden skončili mimo trate. Dostali sa do záveja, odkiaľ nevedeli výjsť. Po viac ako týždni po skončení týchto pretekov sa na povrch dostali špekulácie o tom, že spolujazdec si vyzliekol kombinézu a podložil ju pod kolesá, aby sa zlepšila trakcia a auto mohli vytiahnuť zo snehu.

Vladislav Maschl;dsc-1765.jpg

"Práve keď som vôbec nemal náladu na smiech, prišli sme do servisu a každý rozprával o tom, ako si Jarmo vyzliekol svoje šaty a podložil ich pod kolesá nášho auta. Naozaj nechápem odkiaľ vzali tento príbeh, ale aspoň som sa konečne zasmial. Nad nami bol predsa celý čas vrtuľník a ak by sa Jarmo začal vyzliekať, tak by bol kameraman asi naozaj v šoku", povedal Hirvonen.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri