Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sordo bude mať podľa Quesnela šancu zvíťaziť

Monday, 12. 07. 2010 - 18:54, Katarína Ďurecová   

Sordo bude mať podľa Quesnela šancu zvíťaziť

Šéf Citroenu Olivier Quesnel tvrdí, že Dani Sordo dostane šancu bojovať o svoje prvé víťazstvo v seriáli WRC hneď potom, ako si Sébastien Loeb zaistí svoj siedmy titul majstra sveta.

„Dúfam, že Seb získa titul čo najskôr to bude možné a potom poviem všetkým našim jazdcom „robte si čo chcete a uvidíme". Myslím, že to bude dobré pre všetkých, hlavne pre Daniho, aby mohol bojovať o víťazstvo v Španielsku. Ale okrem Sebovho titulu taktiež chceme aj titul pre náš tím", hovorí Olivier Quesnel. Sordo je známym asfaltovým špecialistom a na svojej domácej rally je ako už tradične veľmi silný a tak v prípade, že Loeb bude mať v tom čase svoj titul istý, môžeme sa tešiť na súboj dvoch zrejme najlepších jazdcov na asfalte.

Marián Bazala;img-1139-2012.jpg

Sordo síce v Bulharsku s Loebom prehral o takmer pol minúty, ale Quesnel je presvedčený, že Sordo je schopný ísť oveľa rýchlejšie. „Samozrejme, že Dani nešiel na plno. Každý v Citroene chce zvíťaziť, ale nikto nezabúda, že našim hlavným cieľom sú oba tituly. Ak na to jazdci nezabudnú, môžu si užívať súboje v zbytku sezóny", dodáva Olivier Quesnel.

Vladislav Maschl;img-1928-1.jpg

V súčasnosti má Loeb pred druhým Ogierom náskok 51 bodov a Citroen pred Fordom náskok 47 bodov a v prípade, že všetko pôjde podobne ako doteraz, Sordo v Španielsku (a možno aj skôr) svoju šancu dostane.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri