Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sordo a Ford? Vyzerá to tak..

Tuesday, 02. 11. 2010 - 18:20, Katarína Ďurecová   

Sordo a Ford? Vyzerá to tak..

Ako sme vás už informovali, Citroen so Sordom v prípade, že nedonesie do tímu značný finančný obnos, nepočíta a Olivier Quesnel už Danimu Sordovi oznámil, že si môže hľadať iný tím. (Viac tu.)

Podľa najnovších informácií je Sordo veľmi blízko k dohode s Fordom, ktorý od neho chce 1 milión eur za to, aby s ich autom mohol štartovať na deviatich súťažiach. Na druhej strane, Citroen požaduje od Sorda za celú sezónu s DS3 WRC čiastku 3 milióny, čo je teda podstatne viac. Mini a Dani Sordo v kontakte nie sú vôbec.

Vladislav Maschl;img-1928-1.jpg

„Tieto veci mi nemôžu zabrániť v splnení môjho sna", vyjadril sa ohľadne nejasnej budúcnosti Sordo. Sordovi má so zaistením miesta pre budúcu sezónu pomôcť aj španielska banka Santander (o tej sa hovorilo najmä v súvislosti s Raikkonenom, Alonsom a Ferarri, lebo to bol práve Santander, ktorého vplyv vo Ferarri viedol k predčasnému rozviazaniu kontaktu s Raikkonenom, ktorý nakoniec skončil vo WRC), ktorá by mu podľa neoficiálnych informácií mala platiť tretie sedadlo v továrnom tíme Fordu po boku Mikka Hirvonena a Jariho-Mattiho Latvalu.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri