Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Malcolm Wilson: „Budúci rok bude výborný pre súkromné tímy“

Tuesday, 02. 11. 2010 - 19:59, Katarína Ďurecová   

Malcolm Wilson: „Budúci rok bude výborný pre súkromné tímy“

Šéf M-Sportu Malcolm Wilson si myslí, že budúcoročná sezóna bude pre súkromné tímy predstavovať najvačšiu šancu bojovať o víťazstvá.

„Ak zaradíme Pettera Solberga medzi jazdcov súkromných tímov, tak si myslím, že budúci rok bude mať najväčšiu šancu vyhrať, od jeho čias v Subaru. Okrem toho nevidím žiadnu dôvod, prečo by niektorí z nových jazdcov nemohli vyhrať. Okej, bude sa musieť stať niečo mimoriadne -dážď alebo niečo, čo ich zvýhodní oproti jazdcom, ktorí obvykle jazdia na čele, ale ak sa pozriete na štandard týchto jazdcov a úroveň áut, tak to je možné", hovorí o budúcom roku Malcolm Wilson.

Vladislav Maschl;img-7418.jpg

„Prvýkrát po dlhých rokoch budú všetky naše autá, a tým naozaj myslím všetky - autá továrneho tímu, Stobartu, Mosteru, tímu Munchi's, proste všetky budú rovnaké. Všetko, čo sa dozvieme na testoch s Mikkom a Jarim-Mattim sa pošle ďalej a bude zdieľať. Bude to úžasný rok", teší sa na budúcu sezónu, v ktorej sa budú stierať rozdiely medzi továrnymi a súkromnými tímami Malcolm Wilson.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri