Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sophidea Racing Team dal jedinečnú bodku na záver sezóny

Thursday, 03. 11. 2011 - 11:16, Daniel Mandzi   

Sophidea Racing Team dal jedinečnú bodku na záver sezóny

Richard Gonda, jediný slovenský účastník prestížnej súťaže World Series by Renault, zaúčal a dával jazdecké rady všetkým zúčastneným aj pomocou svojich onboard záberov z okruhu. Ich nadšenie z jazdy na 200 koňovom monoposte predčilo všetky ich očakávania a každý z nich po vystúpení z monopostu prejavoval svoje emócie tými najsilnejšími superlatívmi, niet teda pochýb o sile ich zážitku.

Copyright manufacturer;img-8453-5.jpg

Slnečný deň plný pozitívnych emócií a správneho naladenia prilákal aj deti, ktoré nadšene povzbudzovali svojich ockov.

Sophidea

Bohužiaľ nielen časové obmedzenia neumožnili vyhovieť všetkým, ktorí mali záujem zúčastniť sa jesennej  testovacej  jazdy, preto už na jar plánuje Sophidea Racing Team uskutočniť ďalšie podobné podujatie a fanúšikov motošportu, amatérov i ostatných motoristov zásobiť dávkou adrenalínu pomocou jazdy na Formuly Renault 2.0.

Copyright manufacturer;img-8400-3.jpg

„Sme radi, že dnes dokážeme priblížiť okruhové jazdenie aj širšej verejnosti, a že sme dnes mohli privítať tých, ktorí si to sami chceli skúsiť. Z každého, kto dnes nasadal do formule, bol cítiť na jednej strane rešpekt k monopostu, na druhej strane veľkú výzvu a očakávania. Z reakcie všetkých, ktorí dnes z našej formule vysadli môžem potvrdiť, že tento zážitok všetkým jednoznačne dodal super dávku adrenalínu. Symbolických päť jednotiek v dátume teda dodalo svoj pozitívny význam dnešnému úspešnému podujatiu. Tešíme sa už na jar, kedy znovu plánujeme zorganizovať podobné podujatie." Vyjadrila spokojnosť Klaudia Gondová, manažér tímu.

Copyright manufacturer;img-8407-4.jpg

Sophidea Racing Team týmto ďakuje všetkým zúčastneným a praje pokojnú okruhovú zimnú prestávku!

Fotogaléria Sophidea Racing - záver sezóny



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri