Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Solberg sa chce v Austrálii opäť pozrieť na pódium

Tuesday, 06. 09. 2011 - 19:18, Katarína Ďurecová   

Solberg sa chce v Austrálii opäť pozrieť na pódium

Petter Solberg sa už teší na Rally Australia a dúfa, že sa po štyroch nie práve vydarenýcn podujatiach opäť pozrie na pódium. Solberg je taktiež i jeden z troch vo WRC stále aktívnych jazdcov (tými ďalšími dvoma sú Mikko Hirvonen a Sébastien Loeb), ktorí dokázali v Austrálii zvíťaziť. Podarilo sa mu to v roku 2003, kedy získal i svoj jediný titul.

„Bude zábavné znovu štartovať v Austrálii. V roku 2009 som túto rally vynechal. Táto rally sa bude teraz konať v Coffs Harbour, takže všetko bude nové, ale normálne pre nás nové podujatia vždy dopadnú dobre, takže už sa na to teším", hovorí Petter Solberg, ktorý je už ako obvykle optimistický.

Willy Weyens;solbergpetter-031.jpg

Solberg sa rozhovoril i o tohtoročnej sezóne, ktorá mu v porovnaní s tými predchádzajúcimi skutočne príliš nevychádza. Kým v posledných dvoch rokoch dokázal takmer pravidelne bojovať o víťazstvá a umiestňovať sa na stupňoch víťazov, tento rok bol na Solberg na pódiu len raz, keď získal tretie miesto na Sardínii. „Proste len musíme ďalej bojovať. Dúfam, že všetky problémy vyriešime a v tejto rally budeme späť v našom obvyklom tempe. Mali by sme byť na pódiu, ale vývoj továrnych tímov napreduje tak rýchlo, že my na to musíme skutočne tlačiť", hovorí Solberg. Faktom ale je, že po minulé roky mal rovnaký problém a jeho výsledky boli oveľa lepšie.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri