Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Sobotné tréningy na Jankovom vŕšku pre Jara Krajčiho

Saturday, 03. 08. 2013 - 15:52, Zdenka Frývaldská   

Sobotné tréningy na Jankovom vŕšku pre Jara Krajčiho

Impuls Leasing Jankov vŕšok 2013 začal dnes ráno o ôsmej hodine prvým tréningom, za ktorým hneď nasledoval aj druhý. Víťazom oboch jázd sa stal Jaro Krajči, ktorý sa svojmu rekordu na tejto trati priblížil na rozdiel dvoch sekúnd. V súťažných jazdách budeme teda očakávať či sa mu podarí napodobniť, poprípade vylepšiť neprekonaný čas z roku 2008. V prvej tréningovej jazde za ním so stratou viac ako 9 sekúnd zaostal Poliak Andrzej Szepieniec a pár ďalších desatín Tomasz Nagorski. Práve druhý menovaný svoj čas následne vylepšil a priblížil sa Krajčimu na rozdiel 7 sekúnd. V obľúbenej "bitke" Koiš vs. Drotár je to zatiaľ veľmi vyrovnané a o výsledkoch v súťažných jazdách budú zrejme rozhodovať len desatinky.

V Slovenskom kopcovom pohári odštartovalo dnes ráno napokon 23 jazdcov, keďže jeden bol prevzatý dodatočne. V oboch tréningových jazdách zajazdil najrýchlejšie časy Pavol Zajac na Mitsubishi Lancer. Pár sekúnd za ním zaostal Ján Barica na Subaru Impreza a tretie miesto si v dvoch jazdách podelili Pavol Jajcay a Kamil Macháček. Menší výlet mimo trate postretol Stana Kriváka, avšak nebolo to naštastie nič vážne.

Preteky pokračujú prvou meranou jazdou, ktorá bola hneď v úvode na chvíľu prerušená kvôli oleju na trati.

Zdenka Tamášová
Tlačové stredisko Impuls Leasing Jankov vŕšok 2013

Tibor Szabosi;co8c9347-9.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri