Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Slovenský Rally Pohár 2010 pokračuje na Hell Energy Drink Salgó-Gemer Rally

Saturday, 08. 05. 2010 - 23:13, Gabriela Szczeczinová   

Slovenský Rally Pohár 2010 pokračuje na Hell Energy Drink Salgó-Gemer Rally

Druhé podujatie Slovenského Rally Pohára 2010 odštartuje už o dva týždne ako súčasť Hell Energy Drink Salgó - Gemer Rally. Na rozdiel od účastníkov „veľkých" majstrovstiev na tomto podujatí účastníci Pohára absolvujú svoju kompletnú súťaž v priebehu dvoch dní - 21. a 22. mája 2010, pričom budú jazdiť len na území Slovenska, s centrom v Rimavskej Sobote.

V piatok ráno (21.5.2010) začína program tejto súťaže výdajom itinerárov, ktorý je spojený s administratívnym preberaním. Následne v priebehu piatku posádky absolvujú obhliadku trate a na 19-tú hodinu je naplánovaná inštruktáž posádok na riaditeľstve súťaže v Hoteli Zlatý býk.

Tibor Szabosi;co8c5633.jpg

Sobotňajší program začne už o 7:00 hodine ráno technickým preberaním súťažných vozidiel. Súťažná časť rally pre účastníkov Slovenského rally Pohára odštartuje o 13:42. Organizátori pripravili pre účastníkov zaujímavú trať o celkovej dĺžke 130 kilometrov, ktorá je zložená z troch rýchlostných skúšok, o dĺžke tratí 15,48 km, 8,89 km a 9,30 km. Trať rýchlostných skúšok je skoro zhodná s traťou pripravenou pre účastníkov slovenského a maďarského majstrovstva. Príjazd do cieľa je naplánovaný na 17:45 hodinu.

Zvláštne ustanovenia súťaže a ďalšie informácie o súťaži nájdu súťažiaci aj motoristická verejnosť na webstránke organizátora podujatia www.rallye.sk.

Organizačný výbor

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri