Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečkovci budú bojovať na dvoch frontoch

Friday, 28. 05. 2010 - 07:15, Miroslav Majláth   

Sládečkovci budú bojovať na dvoch frontoch

Nitrianska rodina Sládečkovcov má pred sebou mimoriadne rušný víkend. Starší syn Filip smeruje do Poľskej Poznane na preteky automobilov na okruhu a mladší Samo zase do Rakúska, kde na motokárovom okruhu v Brucku bude bojovať o body v rámci motokárového šampionátu.

Tomáš Mansfeld;mg-9222.jpg

Filip do pretekov automobilov na okruhu nastúpi s vozidlom Audi A4 DTM, s ktorým v tohtoročnej sezóne v rámci slovenského šampionátu ešte nenašiel premožiteľa. Na pretekoch v Poznani majú slovenský jazdci zúčastňujúci sa pretekov automobilov na okruhu v pláne dvojicu šprintových pretekov, ktoré sa budú jazdiť na pätnásť kôl.

Dominik Bugár;f05-0076.jpg

Samo cestuje do Brucku, kde sa bude konať tretie podujatie slovenských majstrovstiev v kartingu. V triede Rotax Max je v priebežnom hodnotení šampionátu na druhom mieste so stratou iba tri body za Martinom Konopkom a súboj týchto dvoch veľkých rivalov opäť bude zdvíhať zo sedadiel prítomných divákov.

Tibor Szabosi;img_0971.jpg

Ako sa rodina v rámci nadchádzajúceho víkendu rozdelí sme zisťovali u otca oboch pretekárov, Juraja Sládečku: „Nie je to také zlé. Do Poľska cestuje Filip s našim športovým manažérom Jožom Sýkorom a zvyšok rodiny ideme so Samom do Rakúska. Dúfam, že sa obom synom bude na pretekoch dariť."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri