Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečkova fantastická premiéra

Tuesday, 20. 10. 2009 - 00:07, Miroslav Majláth   

Sládečkova fantastická premiéraAko sme vás už pred posledným podujatím tohtoročnej sezóny informovali na Nitrana Filipa Sládečku po zisku majstrovského šprintového titulu do dvoch litrov čakala na Epilogu premiéra v podstatne silnejšom vozidle BMW M3 E92 GTR.


Dominik Bugár;_dpo4100.jpg

Toto vozidlo má oproti majstrovskej Alfe Romeo 156, ktorej pôvod pochádza zo seriálu World Touring Car Championship pohon zadných kolies s akým Filip doteraz na pretekoch ešte nejazdil. Ako sa nakoniec už pri tréningoch ukázalo, Filip sa dokázal okamžite s vozidlom zžiť, čoho dôkazom boli aj uznanlivé slová šéfa tímu Roberta Šenkýřa, „Filip si v rámci tréningu vyskúšal všetky tri naše vozidlá a jednoznačne treba povedať, že sa s každým z nich okamžite zžil. Jazdil hneď od začiatku bezpečne, v pohode a pritom veľmi rýchle časy.“

Dominik Bugár;_dpo5046.jpg

Filip sa divákom v Brne predstavil v Brne hneď v dvoch vozidlách BMW. V jednom to bolo v spolupráci s posádkou Šenkýř, Vencálek, Líbal, a v druhom bolo zloženie posádky rovnaké, akurát Líbala nahradil Fried. V cieli z toho bolo pre Filipa v celkovom poradí šieste miesto, v triede do tri a pol litra druhé miesto a zároveň dosiahol Filip aj na druhé miesto spomedzi slovenských jazdcov na Epilogu.

Dominik Bugár;_dpo4846.jpg

„Teším sa že to takto všetko dopadlo, výborne som si zajazdil, podarilo sa nám vybojovať druhé miesto v triede, nikto to nečakal, teda ja určite nie, chcel by som zároveň poďakovať mechanikom, jazdcom a celému tímu p. Šenkýřa, že ma prijali medzi seba a že som si mohol s nimi v takom špičkovom tíme zajazdiť, “ povedal po dojazde do cieľa Filip Sládečka.

Dominik Bugár;_dpo4307.jpg

S prácou ktorú odviedol na brnenskom okruhu Sládečka bol spokojný aj športový manažér tímu Jozef Sýkora. „Musím povedať, že ma Filipov výkon veľmi prekvapil. Vôbec som neočakával, že pri svojej premiére s vozidlom zo zadným náhonom bude jazdiť najrýchlejšie časy z oboch posádok. Navyše ma teší, že všetky kroky, ktoré robíme pri Filipovom raste sa ukazujú ako správne. “

Miroslav Majláth






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri