Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečka v Porsche

Friday, 23. 10. 2009 - 21:51, Miroslav Majláth   

Sládečka v PorscheOkruhová sezóna skončila už pred týždňom na podujatí Epilog v Brne. Jazdci už pretekársku techniku odstavili do tímových dielní kde na ňu čaká kompletná kontrola, prípadne repas niektorých jej častí. Niektorí však pokračujú ďalej.


Tibor Szabosi;img_0940.jpg

Filip Sládečka sa na poslednom podujatí okruhovej sezóny predstavil prvýkrát vo vozidle s pohonom zadnej nápravy. Pár dní po výbornom výkone, kde sa umiestnil na druhom mieste medzi jazdcami využil ešte posledné pekné počasie na odskúšanie podstatne silnejšej techniky v Porsche 911 GTR RS z tímu Ruda Machánka. Filip si už jazdu na novom slovenskom okruhu odskúšal s Alfou Romeo, teraz však nastala zmena a prvýkrát sa posadil do jedného z najlepších slovenských okruhových vozidiel Porsche 011 GTR RS.

Tibor Szabosi;img_0936.jpg

„Jazda v perfektne pripravenom Porsche 911 GTR RS, ktoré skončilo na Epilogu v celkovom poradí na druhom mieste bola super. Rád by som sa s týmto, prípadne podobným vozidlom povozil v budúcnosti nielen na testoch, ale aj na pretekoch. Nový slovenský okruh sa mi veľmi páči, aj keď ešte nie je celkom dokončený,“ povedal Filip Sládečka po tom ako vystúpil z Porsche.

Miroslav Majláth






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri