Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sládečka na Epilógu s BMW

Tuesday, 13. 10. 2009 - 10:26, Miroslav Majláth   

Sládečka na Epilógu s BMWUž nadchádzajúci víkend na priaznivcov motoristického športu čaká tradičný záver okruhovej sezóny v Brne. Na štarte pretekov pod názvom Epilóg nebude chýbať ani tohtoročný slovenský šprintový majster Slovenska do dvoch litrov Filip Sládečka.



Tibor Szabosi;img_1419.jpg

Epilóg svojimi šesťhodinovými vytrvalostnými pretekmi už tradične uzatvára okruhársku sezónu a na jeho štarte sa každý rok stretne kompletná elita jazdcov nielen zo Slovenska a Čiech, ale aj celej Európy. Po zisku majstrovského titulu sa Filip Sládečka predstaví divákom vo vozidle BMW M3 E36 GTR spoločne v posádke Šenkýř, Vencálek a Fríd. Ako prišlo k tomuto spojeniu sme sa spýtali Jozefa Sýkoru, športového manažéra tímu.

Tibor Szabosi;img_1425.jpg

„Uvažovali sme, že by sa mal Filip z dvojlitrov už posunúť niekam ďalej. Mali sme síce ponuku posadiť ho do Porsche, ale nechcel som u Filipa zrazu urobiť taký veľký skok, zdalo sa mi to ešte priskoro. Nakoniec sme sa na základe dobrých vzťahov z minulosti dohodli s Robertom Šenkýřom. Dúfam, že to bola správna voľba.“

Miroslav Majláth






Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri