Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Škola šmyku: zábava pre „prvovodiča“, pocit bezpečia pre rodičov

Wednesday, 30. 05. 2012 - 11:29, Daniel Mandzi   

Škola šmyku: zábava pre „prvovodiča“, pocit bezpečia pre rodičov

Dôvod na odmenu v rodine sa vždy nájde - či už ide o „čerstvý vodičák", oslavu plnoletosti, zvládnutú maturitu alebo úspešné štátnice. V každom z týchto prípadov hľadáme niečo špeciálne, čo by sa postaralo nielen o príjemnú spomienku, ale aj zanechalo užitočnú stopu. Kurz Školy šmyku na Slovakia Ringu je presne tým zážitkom, po ktorom sa vaše dospelé deti budú na cestách cítiť oveľa bezpečnejšie. A vy doma tiež.

Tibor Szabosi;co8c7301-4.jpg

Ruku na srdce - každý z nás sa po prekonaní určitej životnej výzvy cíti ako hrdina pre svoje okolie a rodinu. Obzvlášť, ak si spomenieme na euforické pocity po zisku vodičského preukazu. A práve tu nastáva okamih, keď sa najmä mladšie ročníky cítia ako piráti ciest, čo má za následok nejednu dopravnú nehodu. Dá sa tomu predchádzať?

Centrum bezpečnej jazdy v Orechovej Potôni je jediným miestom na Slovensku, kde sa každý majiteľ auta môže bez rizika naučiť zvládať kritické situácie ako šmyk, krízové brzdenie, vyhýbavé a iné neočakávané manévre. Na Slovensku, žiaľ, nie je absolvovanie tréningu bezpečnej jazdy povinné, no rakúske štatistiky hovoria jasnou rečou: tri roky po zavedení povinného tréningu bezpečnej jazdy klesol počet nehôd u „vodičov - začiatočníkov" o 28 %, pri 18-ročných mužoch (ktorí sú najrizikovejšou skupinou na cestách) až o 34 %.

Tibor Szabosi;co8c7349-3.jpg

Škola bezpečnej jazdy (známa aj pod názvom Škola šmyku) sľubuje okrem učenia aj kopec zábavy a všetky nevydarené pokusy majú veľký prínos: človek zistí, ako sa jeho auto správa v nebezpečných situáciách. A to bez rizika. Či muži alebo ženy, všetci zažijú na dráhe množstvo adrenalínu.

Najefektívnejším z ponuky tréningov je bezpochyby celodenný kurz bezpečnej jazdy v hodnote 150 €. Ak chcete tento zážitok darovať ako prekvapenie, má pre vás Driving Academy k dispozícii darčekové poukážky, ktoré nájdete na webe www.drivingacademy.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri