Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally

Škoda Rally - Tlačová správa č. 2

Thursday, 10. 05. 2007 - 01:21, T. Szabosi

Škoda Rally - Tlačová správa č. 2Tretím podujatím šesťdielného seriálu TEMPUS RALLY Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally 2007 bude začiatkom júna Škoda Rally v Bratislave (2 – 3. júna). Organizátori z Auto Klubu Košice v spolupráci s predsedom organizačného výboru Miroslavom Majláthom vydali Rally sprievodcu, resp. Rally Guide k tejto súťaži, ktorý je určený pre posádky, súťažiacich, doprovodné tímy, novinárov a činovníkov súťaže.

Na šiestich stranách podává základné informácie o súťaži, ktorá sa uskutoční v hlavnom meste Slovenska za necelý mesiac. Najdeme v ňom mimo iného prípustné vozidlá, ktoré budú prijaté na rally, zaradenie súťaže, športový program, prihlášky, poistenie, priority, obhliadku trate, servisné parkovisko, tankovanie, rychlostné skúšky, bezpečnostné vozidla, odovzdávanie cien a odkaz na ubytovanie. Trať Škoda Rally meria celkovo 369 km a obsahuje v dvoch etapách celkom 12 rychlostných skúšok na šiestich úsekoch v celkovej dĺžke 102 km. V itinerári rally sú i divácky atraktivne okruhové rychlostné skúšky v Bratislave na Rožňavskej ulici v bezprostrednej blízkosti centra súťaže pri Tempus AWT Bavaria a okolo výstaviska Incheba. Uzávierka prihlášok je stanovená na piatok 18. mája.



Rally sprievodcu (Rally Guide) si môžete stiahnúť na tomto internetovom odkaze http://www.rallye.sk/rallye-ba/?guide. Ďalšie informácie nájdete na oficiálnej internetovej stránke Škoda Rally Bratislava, ktorú nájdete na adrese www.rallye.sk. Zároveň tu môžete nájsť i priebežne aktualizovaný zoznam prihlásených posádok.


V Bratislave 9. mája 2007 Roman ORDELT
tlačový tajomník
Škoda Rally Bratislava




Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri