Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

ŠKODA MOTORSPORT v novom

Tuesday, 27. 11. 2018 - 16:18, Ľuboš Kašický   

ŠKODA MOTORSPORT v novom

Dnes v Mladej Boleslavi oficiálne otvorili nové centrum továrenského tímu ŠKODA MOTORSPORT.

 

Azda nikomu netreba predstavovať úspešný tím ŠKODA MOTORSPORT, ktorý v posledných troch rokoch nepozná premožiteľa v majstrovstvách sveta v kategórii WRC2 a posádka Jan Kopecký a Pavel Dresler už 23 rely súťaží nenašla premožiteľa ani v domácom šampionáte českej republiky.

loq1.jpg

ŠKODA MOTORSPORT je samostatná zložka fungujúca vedľa automobilky ŠKODA AUTO. Upravuje vozidlá do športovej verzie a ďalej ich predáva zákazníkom. Po úspešnej verzii ŠKODA FABIA S2000 sa teraz v ŠKODA MOTORSPORT vyvíja a pripravuje pre továrenský tím a zároveň aj pre zákazníkov model ŠKODA FABIA R5, ktorá v posledných rokoch ovládla svoju kategóriu. Pôvodne ich v ŠKODA MOTORSPORT plánovala vyrobiť a predať 200 kusov, no pre úspešnosť sa jej doteraz predalo už 250 kusov.

loq2.jpg

Aj preto si ŠKODA MOTORSPORT zaslúžila novú centrálu, ktorá je vedľa fabriky ŠKODA AUTO v Mladej Boleslavi. Dnes prebehlo slávnostné otvorenie, keď za prítomnosti tých najvyšších šéfov uviedli oficiálne do prevádzky centrum o rozlohe 16400 m2. „Naše nové ústredie len jasne demonštruje význam, ktorý pretekárske oddelenie pre ŠKODA AUTO má. Veľmi nám to pomôže zlepšiť služby poskytované našim zákazníkom a pokračovať v celosvetovom úspechu továrenského tímu ŠKODA MOTORSPORT,“ povedal pri otvorení šéf tímu Michal Hrabánek.

loq3.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri