Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ako to vyzerá s M-Sportom pred novou sezónou 2019?

Tuesday, 20. 11. 2018 - 10:20, Ľuboš Kašický   

Ako to vyzerá s M-Sportom pred novou sezónou 2019?

Deväť víťazstiev, dva tituly v posádkach a jeden v značkách. To je bilancia britského tímu za uplynulé dve sezóny. Teraz však znova začína odznova.


Najprv pred rokom odišiel Ott Tänak k Toyote a teraz to nevydržal ani Sebastien Ogier a odchádza do lepšie zabezpečeného továrenského tímu Citroen. Ford síce po vlaňajšom zisku titulu sľúbil, že sa viac bude podieľať na práci tímu, no slová odfúkol vietor a ostalo len pri prídomku za názvom tímu. Nespokojný Malcolm Wilson sa už tradične začal zastrájať, že odíde zo svetového šampionátu, ale vyzerá to tak, že znova slovo nesplní a M-Sport uvidíme aj v nasledujúcej sezóne.

Copyright manufacturer;gm201813412.jpg

„Nebude to také ľahké drahá," spieva sa v jednej pesničke a zaspievajú si to aj vo Wilsonovom tíme. Vyzerá to totiž, že zatiaľ má istého iba Fína Teemu Suninena. Toho by mal za doterajšiu vernosť a zásluhy doplniť Elfyn Evans a tretím do partie by vraj mohol byť Hayden Paddon, ktorý potrebuje reštartovať kariéru. Vo WRC2 by tím M-Sport mal reprezentovať Gus Greensmith, ktorý už dostal šancu otestovať si aj ostré WRC. Malcolm má teda z čoho vyberať, no ani jeden zo zmienených pilotov nepatrí zatiaľ do extratriedy akou boli Ogier a Tänak. Bude to výhoda? Nový šampionát sa začína už o dva mesiace a rozhodnutie preto môžeme čakať už v najbližšom čase.

Copyright manufacturer;gm201813413.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri